DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ideal Standard, başkentin yeni gözdesi Akadia Modern’in tercihi oldu

    Ideal Standard, başkentin yeni gözdesi Akadia Modern’in tercihi oldu
    23.01.2018
    A+
    A-

    200 yıllık tecrübesiyle dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, inşaat sektörünün gözde projelerinde yer almaya devam ediyor. Ankara’da 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilen ve 971 konuttan oluşan Akadia Modern banyoları için Ideal Standard’ı tercih etti.

    Dünya devi Ideal Standard, başkentin yeni gözdesi Akadia Modern’in banyolarına üstün konfor sunan, işlevsel ve modern çizgilere hakim tasarımlarıyla damgasını vurdu. MBM İnşaat güvencesiyle Ankara Mamak’ta hayata geçirilen ve 10 bloktan oluşan Akadia Modern projesinde; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 16 farklı daire tipi yer alıyor. %50’si yeşil alanlardan oluşan ve lokasyon kolaylığıyla Ankara’nın kalbinde yer alan proje Ideal Standard imzalı ürünleriyle de konforlu bir yaşam sunuyor.

    Projenin banyolarında Ideal Standard’ın pratik kullanım sunan ve yalın tasarımıyla dikkat çeken Concept serisi klozetler, asil ve sade çizgilere sahip Strada ve StradaO serisi lavabolar projenin konseptine uygun olarak seçildi. Her banyoyla mükemmel uyum sağlayan Archisol gömme rezervuarlar ve sadeliğin ön planda olduğu aynı zamanda da fonksiyonel odaklı çözümler sunan IdealStream serisi armatürler tercih edildi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.