DOLAR 32,548
EURO 34,875
ALTIN 2425,92
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    iF Design Award’dan Electrolux’e ödüller

    iF Design Award’dan Electrolux’e ödüller
    12.05.2021
    A+
    A-
    Tasarım alanında dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan iF Design Award’ın kazananları belli oldu. Uluslararası arenada birçok ödülün sahibi olan Electrolux, tasarımı kalite ile birleştiren ev bakım ve mutfak ürünleri ile tasarım ödüllerine layık görüldü. Yüksek performansı ve ileri teknolojisi ile ilklere imza atan Electrolux, bu zamana kadar aldığı sayısız ödülle tasarım alanındaki iddiasını sürdürüyor.
    Electrolux’ün ödül aldığı ürünlerden Well Q6, Q7, Q8 ürünleri temizlik ortamına zahmetsiz bir yaklaşım getiriyor. Daha pratik bir temizlik deneyimini yaşamak isteyenler için üstün performans özelliklerini bir araya getiren dikey şarjlı süpürgeler zahmetsiz kullanımı, beş kat filtreleme mekanizması, maksimum ses yalıtımı ve şık tasarımı ile göz dolduruyor. Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen hava temizleyici ürün grubuyla da ödüle layık görülen Electrolux Well A5 ve Well A7 hava temizleyici serisi, sade ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Well A5 ve Well A7’nin tüm yaşam alanlarına uyum sağlayacak yalın ve modern tasarımının yanında değiştirilebilir ayak tasarım özelliği ile duvar ya da rafa monte edilebiliyor. Gürültü seviyesi sadece 24 db olan Electrolux hava temizleyici ürünler geri dönüştürülmüş pet şişelerden tasarlanarak çevresel sürdürülebilirliğe de katkı sağlıyor.

    Electrolux Turkiye Pazarlama Direktörü Fatih Şengül “Hemen hemen her yıl tasarımlarımızla iF Design tarafından ödüllendiriliyoruz. İnovatif bakış açımızın dünyanın en prestijli tasarım kuruluşlarından biri olan iF Design organizasyonu tarafından ödüllendirilmesi elbette çok gurur verici. Electrolux olarak ürünlerimizde estetik değerlere ilave olarak inovatif, fonksiyonel, yalın ve çevre dostu olması gibi özellikleri de tasarım süreçlerimizdeki odak noktamız olarak belirliyoruz. Tasarım felsefemizi “İnsan Dokunuşu” olarak adlandırıyor ve tüm duyularımıza hitap edecek tasarımlar gerçekleştiriyoruz. İyi bir ürün yaratmanın sadece çarpıcı tasarımlardan ve üstün teknolojik özelliklerden ibaret olmadığını biliyoruz. Bu doğrultuda, yarınlarımızı da düşünen ve koruyan üretim yaklaşımlarına ve tüketim alışkanlıklarına önem veriyoruz.” dedi.

    Electrolux’ün ödül aldığı ürünlerden hava temizleyici Well A5, Well A7 ve dikey şarjlı süpürgeler Well Q7 ve Q8 çok yakında Türkiye’de satışa sunulacak.

    Pendemi nedeniyle ilk kez dijital ortamda değerlendirilen iF Design Award 2021’e 52 farklı ülkeden yaklaşık 10.000 başvuru yapıldı.1953 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirilen iF Design Ödülleri’nde dünyanın dört birçok ülkesinden binlerce ürün bu yıl marka ürün tasarımı, iletişim tasarımı, ambalaj tasarımı, iç mimari, profesyonel konsept ve hizmet tasarımı gibi kategorilerde yarışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.