DOLAR 32,5969
EURO 34,8066
ALTIN 2495,63
BIST 9464,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İhsan Çulhalık: Havalimanı metrosu, Pendik’te konuta talebini yedi ayda yüzde 50 artırdı

    İhsan Çulhalık: Havalimanı metrosu, Pendik’te konuta talebini yedi ayda yüzde 50 artırdı
    08.06.2023
    A+
    A-

    İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik Tavşanlı-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının yolcu taşımaya başladığı günden bu yana bölgedeki gayrimenkullere olan talebin katlandığını söyledi. Çulhalık “Özellikle istasyonlara yakın bölgelerde gayrimenkule olan talep çok arttı. Hattın yolcu taşımaya başladığı yedi aylık sürede, bölgedeki gayrimenkullere olan talebin yüzde 50 artış gösterdiğini söyleyebiliriz” dedi.

     

    İstanbul’da son bir yılda en fazla değer kazanan ilçeler listesinde ilk 10’da yer alan Pendik, gayrimenkul yatırımcıları için Sabiha Gökçen Havalimanı süreciyle birlikte daha da cazip bir bölge haline geldi. Bölgede hizmet veren metro hattının Sabiha Gökçen Havalimanı’na uzatılarak Ekim 2022’de hizmet vermeye başlamasıyla bölgenin cazibesi daha da arttı.

    İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Pendik’in cazibesinin her geçen gün arttığına dikkat çeken İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik Tavşanlı-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının yolcu taşımaya başladığı yedi aylık sürede bölgedeki gayrimenkullere olan talebin katlandığını söyledi. Metro sayesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na Pendik’ten 10 dakikada ulaşmanın mümkün hale geldiğini hatırlatan Çulhalık “Metro hattı günde yaklaşık 1 milyondan fazla yolcuya hizmet veriyor. Trafik de büyük ölçüde rahatlattı. Özellikle metronun açılmasıyla istasyonlara yakın bölgelerde gayrimenkule olan talep de katlandı. Daha çok Tavşanlı, Fevzi Çakmak ve Kurtköy’de ciddi talep gözlemleniyor. Hattın yolcu taşımaya başladığı yedi aylık sürede bölgedeki gayrimenkullere olan talebin yüzde 50 arttığını söyleyebiliriz” dedi.

    Satışlar, yüzde 0,69 faiz oranlarıyla devam ediyor

    Tavşanlı-Sabiha Gökçen metro durağının yanı başında hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesinin de ulaşımda büyük avantaj sağladığını dile getiren İhsan Çulhalık, projelerinin doğayla iç içe bir yaşam sunmanın yanı sıra sakinlerine hızlı ve güvenli ulaşım kolaylığı da sağladığını belirtti. Çulhalık “Pendik Tavşanlı metro istasyonu projemize yaklaşık 800 metre mesafede bulunuyor. Kaliteli, güvenli ve yatırım değeri yüksek olan projemizin satışları yüzde 0,69 faiz oranlarıyla Ziraat Bankası ve Halk Bankası anlaşmalı olarak sürüyor.

    Ayrıca; yaşamın başladığı projemizden satın alma yapanların dairelerini hemen teslim ediyor ve tapularını yine hemen veriyoruz” diye konuştu.

    Geniş balkonlarıyla dikkat

    Yüzde 85’i balkonlu dairelerden oluşan projede yer alan 2+1 ve 3+1 dairelerin her birinde yemek yenilecek kadar geniş balkonlar yer alıyor. 1+1 dairelerin çoğunda bir balkon yer alırken 3+1 dairelerde ise iki balkon bulunuyor. Projede yer alan 2+1, 3+1 konutların her birine geniş depolama alanları yer alıyor. Yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark imkanlarının bir arada sunulduğu projede 24 saat güvenlik hizmeti de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.