DOLAR 32,5907
EURO 34,7509
ALTIN 2497,918
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IKEA mağazalarında Kale imzası

    IKEA mağazalarında Kale imzası
    15.10.2018
    A+
    A-

    Türkiye seramik sektörünün öncü ve lider kuruluşu Kaleseramik ile dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazalar zinciri IKEA işbirliği yaptı. IKEA Türkiye’nin mağazalarındaki örnek yaşam alanları, Çanakkale Seramik markalı seramik karolar ve Kale markalı banyo ürünleri ile yeniden tasarlandı. Aynı zamanda IKEA Türkiye’nin mağazalarındaki müşteri tuvaletlerinde de Çanakkale Seramik ve Kale markalı ürünler kullanıldı.

    IKEA Türkiye ile önemli bir işbirliğine imza atan Kaleseramik, seramik karoda geliştirdiği özel tasarımlarla trendleri belirleyen ve tüketici tercihlerinde ilk sırada olan Çanakkale Seramik ve alışılmış banyo tasarımına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Banyo markalarıyla, IKEA Türkiye’nin tüm mağazalarında yer alıyor.

    Ankara, Antalya, Bursa, İzmir ve İstanbul’da 3 mağaza olmak üzere Türkiye’de toplam 7 mağazasıyla hizmet veren IKEA Türkiye’nin, tüm örnek yaşam alanlarında Çanakkale Seramik markalı seramik karolar ve Kale markalı banyo ürünleri kullanıldı. Ayrıca IKEA Türkiye’nin mağazalarındaki müşteri tuvaletlerinde de Kale markalı banyo ürünleri tercih edildi.

    Kullanışlı tasarımlarıyla sevilen uluslararası bir marka ile işbirliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kaleseramik Pazarlama Direktörü Zeliha Özay Yurdatap, “Müşterilerimizin kendi yaşam alanlarını kurgulaması için farklı yaşam tarzlarına özel tasarımlar ve hayatı kolaylaştıran işlevsel çözümler geliştiriyoruz. Bu tasarım ve çözümleri, tüm Kalemağazalarımız ve satış noktalarımızda, kullanım alanlarından örneklerle sunuyoruz. Bizim gibi evlerde tasarımı ve işlevselliği ön planda tutan IKEA Türkiye ile yaptığımız işbirliği kapsamında, kullanıcılar özgün ürünlerimizi ve bütünsel çözümlerimizi IKEA mağazalarındaki örnek yaşam alanlarında da yakından inceleme fırsatı bulacak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.