DOLAR 32,3149
EURO 34,7351
ALTIN 2411,805
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İki İtalyan Unicera’da bir arada ‘mükemmeli keşfet’ti

    İki İtalyan Unicera’da bir arada ‘mükemmeli keşfet’ti
    15.03.2017
    A+
    A-


    2017 yılı ana teması “Mükemmeli Keşfetmek’’ olan İtalya’nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı Unicera’ya banyolarda devrim yaratan mükemmel teknolojileri, ödüllü tasarımları ve yepyeni ‘Mutfak Mobilyaları’ ile damgasını vurdu.
    1962’den bu yana tasarımı ile İtalya’nın önde gelen aktörlerinden olan ISVEA, son teknoloji ile donatılmış, ödül sahibi özgün tasarımlarını sergilediği Unicera Fuarı’nda ISVEA Cucine ürünlerini de ilk kez görücüye çıkarttı.

    Mottomuz “Mükemmeli Keşfetmek”

    ISVEA’nın 2017 yılı ana teması “Mükemmeli Keşfetmek”. ISVEA Bagno ile tasarım ve teknolojiyi mükemmel bir uyumla birleştiren ISVEA, Unicera Fuarı’nda Cappitone, Roll’s Lunna, Allegro, Flamma, Regina, Sott’aqua Marino, Sott’aqua Soffice, Viva, Eleganza, Sentimenti, Soluzione, Sistema, Colorisvea ve Isvearte gibi 20’nin üzerinde farklı konsepte sahip, 200’e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sundu. ISVEA Cucine ile mükemmelliği ilk kez mutfaklara taşıyan ISVEA, mutfak grubunda da 8 farklı koleksiyona sahip.

    İki Ünlü İtalyan Bir Arada

    ISVEA Cucine tanıtımı için Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ve ISVEA CDO’su (Chief Design Officer) Ettore Giordano; ISVEA standında bir araya gelerek, kendi elleriyle davetlilere İtalyan lezzetleri hazırladılar. Danilo Zanna’nın ISVEA’ya özel olarak hazırladığı ve Türkiye’de ilk kez yapacağı İtalyan tatlısına, markanın üst düzey yetkilileri de mutfağa girerek yardımcı oldular. Renkli anların yaşandığı, keyifli sohbet ve ikramlar eşliğinde ziyaretçilere ISVEA ürünlerinin tanıtıldığı davete ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ ve ISVEA CEO’su Bülent ONUR ev sahipliği yaptı.

    İddialı büyümeye devam ediyoruz
    Davette konuklarına hoş geldiniz diyen ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem ÇENESİZ konuşmasında; “ECE olarak, 2013 yılında satın alarak bünyemize kattığımız ISVEA bugün vitrifiye seramik ürünlerinin yüzde 65’ini ihraç ediyor. Grubumuz içindeki ihracat oranı ise %40. Hedefimiz yeni dönemde bu oranı %60’lara çıkarmak. Rusya ile ilişkilerin düzelmesi ile birlikte yeni dönemde ihracatımız daha da artış gösterecektir. En büyük pazarımız olan İtalya’dan sonra Türkiye ikinci büyük pazarımız oldu. İngiltere, Almanya ve Hindistan pazarlarına daha fazla yoğunlaşacağız. Öte yandan iç pazarda inşaat sektöründeki yeni projelere odaklanarak büyüme oranımızı artıracağız. Yeni ürün teknolojileri ile birlikte iç pazarda yakaladığımız büyümeyi 2017’de de sürdürmeyi hedefliyoruz.”

    ISVEA Cucine ile artık mutfaklardayız

    “Bu yıl bizim için ISVEA ile mükemmeli keşfetme yılı oldu. İtalya’nın üstün tasarım anlayışı ile teknolojiyi birleştirerek, banyolarda mükemmeli keşfettik. Türk insanın banyo kültürüne yeni bir anlayış getirdik. Türkiye pazarında da beğenilen ve yoğun talep gören ISVEA artık ISVEA Cucine olarak mutfaklara da mükemmellik anlayışını taşıyor. Şimdilik sadece kurumsal satışlarla pazara sunacağımız ISVEA Cucine tasarımları zamanla mağazalardaki yerini alacak. ISVEA olarak Türkiye pazarındaki iddialı büyümemize devam ediyoruz” dedi.

    İtalya’nın tasarım anlayışı ile teknolojiyi birleştirdik, Mükemmeli Keşfettik

    ISVEA CDO’su (Chief Design Officer) Ettore Giordano ise konuşmasında; “Bu yılın trendler odağında tasarım ve teknolojinin mükemmel uyumu var. Teknolojilerin oluşmasında hijyen, su ve enerji tasarrufu önceliğimiz. Kolay temizlik sağlayan, hijyen özelliği ile sağlık açısından da son zamanların en çok tercih edilen teknolojisi Rimless, yani kanalsız klozetler hala ön planda. Sharp & Slim teknolojisiyle hayata geçen ultra ince kenarlı, iddialı ve şık lavabolar ise banyoların vazgeçilmezi. Kullanıcıya maksimum konfor sağlayan, tasarruf sağlayan, daha şık görünen, pratik montaj imkanı sunan bu ürünler mükemmellik kavramını akla getiriyor. Biz de bu nedenle bu yıl ki mottomuzu “Mükemmeli Keşfet” olarak belirledik. Ve bir sürprizimiz de bu mükemmellik anlayışını mutfaklara da taşımak oldu. ISVEA Cucine de İtalyan tarzını mutfak ürünlerinde Türkiye’ye taşıyan elçi markalardan birisi olacak” dedi.
    Ünlü İtalyan Şef ve TV Yıldızı Danilo Zanna’dan ISVEA için özel tarif
    İki yıldır Unicera Fuarı’ında ISVEA ile birlikte olan Danilo Zanna, davetlilere özel bir lezzet şov gerçekleştirdi. Zanna; “Bu yılki “Mükemmeli Keşfet” mottosuna uygun ve sadece ISVEA’ya özel bir tarif tasarladım. Bana bu yılki mottoları olan mükemmellikten ve bu mükemmelliği banyolardan sonra mutfaklara da taşıyacaklarından bahsettiklerinde aklıma kutlama için özel bir tatlı yapmak geldi. ISVEA, özgün ve orjinal ürünler tasarlıyor. Ben de yepyeni, daha önce Türkiye’de hiç denenmemiş, yapılması çok zor ama tadı ve görüntüsü mükemmel olan bugüne özel bir lezzet tasarladım. Üstelik bu tarif yeni nesil bir tarif. Yani hiçbir atık yok, kullanılan malzemenin her şeyinden, kabuğundan bile yararlanıyorsunuz. Bunu da ISVEA’nın tasarruflu ürünlerine benzettim. Tatlımın adı Kabuklu Mandalina Panna Cotta” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.