DOLAR 32,4652
EURO 34,6997
ALTIN 2435,901
BIST 9906,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İki tropikal lezzet bir arada; Mango ve Ananas

    İki tropikal lezzet bir arada; Mango ve Ananas
    25.02.2021
    A+
    A-

    Avşar Maden Suyu, tüketicilerine sunduğu yenilikçi ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Mango ve ananas aromalarını maden suyu ile bir araya getiren Avşar, lezzet düşkünlerine kış aylarında da tropikal bir deneyim yaşatıyor.

    Egzotik aroma tutkunlarının vazgeçemediği tatlardan mango ve ananası tek şişede sunan Avşar Maden Suyu, ikili lezzetleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Birbirleriyle uyumlu aromaları bir araya getirerek günün her saatinde rahatlıkla tüketebileceğiniz lezzetler sunan Avşar, iki tropikal lezzetin harmonisiyle ortaya çıkan mango ve ananas aromalı maden suyu ile damaklarda egzotik bir tat bırakıyor.

    Avşar Maden Suyu; sağlıklı içeceklere keyifli bir yorum getiriyor

    Avşar Maden Suyu AR-GE ekibi tarafından geliştirilen Mango ve Ananas aromalı, düşük şeker oranı ve her yudumda daha fazla hissedeceğiniz tropik lezzetinin yanın sıra vücudunuzun ihtiyacı olan mineral değerlerini de karşılıyor. Rahat içimi ve ergonomik şişe tasarımıyla da vazgeçilmez bir seçenek oluyor.

    Yüksek mineral oranları nedeniyle Zengin Mineralli Su olarak nitelendirilen Avşar Maden Suyu ürünleri; mineral muhteviyatındaki 2.300 mg/lt Bikarbonat, 756,3 mg/lt Sodyum, 80,1 mg/ lt Klorür, 53,8 mg/lt Kalsiyum ve 96,3 mg/lt Potasyum ile Türkiye’de üretilen maden sularının içinde en yüksek değerde yer alıyor.  Avşar Maden Suyu ürün portföyünde Doğal Sade Maden Suyu, Limon C Plus, Yeşil Elma, Mandalina, Limonata, Mango&Ananas, Limon, Elma, Karpuz&Çilek, Kivi&Limon, Karadut & Frenk Üzümü, Sade Gazoz, Karamix ile Düşes Armudu & Nektarin olmak üzere 14 farklı çeşit maden suyu bulunurken ürünler tekli, 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.