DOLAR 32,3341
EURO 35,159
ALTIN 2244,249
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İklimlendirme sektöründen genç mühendislere “Mesajınız Var”

    İklimlendirme sektöründen genç mühendislere “Mesajınız Var”

    İklimlendirme sektörünün duayenleri, mesleki ve hayata dair deneyimlerini “Mesajınız Var ” kitabında genç mühendis adayları ile paylaşıyor.

    İSKİD Üniversite Sanayi İş birliği çalışmaları kapsamında, sektörün duayenleri ile yapılan röportajlardan oluşan “İklimlendirme Sektöründen Genç Mühendislere MESAJINIZ VAR” kitabı, iklimlendirme sektörünü yaşayan ağızlardan anlatıyor. Kitapta profesyonellerin, mesleki tecrübelerinin yanı sıra yaşam öykülerinden de kesitler sunuluyor.

    “Mesajınız Var” kitabı, genç mühendis adaylarına eğitim ve iş yaşamları için bir vizyon çizmeyi amaçlıyor. Bu amaçla öğrencilere farklı görüşler kazandırmak amacıyla yurtiçi ve yurtdışında sektöre önemli katkıları olmuş akademisyen, iş insanı, tasarımcı ve diğer çalışma alanlarından katılımcılarla yapılan röportajlara yer veriliyor.

    Kitabın editörlüğünü yapan İSKİD-Üniversite Sanayi İş Birliği ve Burs Komisyonu Üyesi Dr. Deniz Yılmaz,” Bu kitabın hazırlanması sırasında, sektörün kuruluşuna öncülük etmiş kıymetli isimlerin sektörü bugünkü konumuna taşırken verdikleri emeğin ne kadar büyük olduğunu gördüm ve her birinden çok şey öğrendim. Bu deneyimleri siz genç mühendis adaylarına aktarabilme imkanını bulduğum için İSKİD-Üniversite Sanayi İş Birliği ve Burs Komisyonuna, kitabın editörlüğünde bana yardımcı olan Edebiyatçı Yazar Asım Onat’a ve katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

    Kitabın basımıyla ilgili düşüncelerini paylaşan İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Atasoy, “İklimlendirme Sektörü teknolojik değişim ve hızlı gelişimin en yoğun olduğu sektörlerden biri. Değişime hızlı bir şekilde ayak uyduran siz gençler, geleceğin teknolojilerini tasarlayarak hayata geçireceksiniz. Sizlerin şekillendireceği geleceği beraber tasarlamak için sizler kadar bizlerde heyecanlıyız. İSKİD-ÜSİB komisyonumuzca hazırlanan bu kitabın yolunuza bir ışık olması dileğiyle…” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.