DOLAR 32,7493
EURO 35,0387
ALTIN 2440,591
BIST 10471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İkonik bir tasarım: I-CON 2.0 Banyo Mobilyası

    İkonik bir tasarım:  I-CON 2.0 Banyo Mobilyası
    25.05.2024
    A+
    A-

    Yaşam alanlarında akıllı ve bütünsel çözümler sunan Kale Banyo, küçük hacimli banyolar için alışılmışın dışında, ikonik bir tasarıma sahip olan. I-CON 2.0 Banyo Mobilyasını dekorasyon tutkunlarının beğenisine sunuyor. 

    Ödüllü tasarımcılar Ece & Oğuz Yalım’ın imzasını taşıyan koleksiyondan geliştirilen I-CON 2.0, minimalist ve ikonik tasarımıyla banyolarda modern yaşam tarzına uygun bir ambiyans yaratıyor.

    I-CON 2.0 Banyo Mobilyası, şıklığı, zarafeti ve kaliteyi ürünlerin dokusunda, detaylarında ve işçiliğinde görmek isteyen tüketicilere hitap ediyor. Siz de minimalist banyonuzu, sıcaklık, lüks ve şıklık katan detaylarla tamamlayarak kişiselleştirebilir ve daha sofistike bir çizgiye taşıyabilirsiniz.

    Yuvarlak ve kare set alternatiflerine sahip, kişiselleştirmeye uygun şık çözümleriyle kullanıcının hayatını kolaylaştıran I-CON 2.0, banyoları sıra dışı bir görünüme kavuşturarak, çağdaş iç mimarinin izlerini banyolara yansıtıyor.

    İkonik ve heykelsi formu ile dikkat çeken banyo mobilyası, hassas detaylarıyla Kale Banyo kalitesini vurguluyor. Havluluk ve aplik gibi alışılmış aksesuarlara, yeni kullanım alanları öneren, mobilyaya entegre metal etajer ve aydınlatmalı duvar ünitelerinin eklendiği seride, aksesuar çeşitliliği kullanıcılara banyolarını kişiselleştirme şansı veriliyor.

    ‘Smart Edge’ lavabolar banyodaki şıklığı tamamlıyor 

    Kale Banyo’nun bütünsel banyo çözümlerinin en güzel örneklerinden biri olarak sunduğu I-CON 2.0 Banyo Mobilyasında yer alan 5,5 milimetre kenar inceliğindeki ‘Smart Edge’ lavabolar da, estetik ve fonksiyonel yapısıyla banyolardaki şıklığı tamamlıyor. Daha az hammadde ve enerji ile üretilen doğa dostu ‘Smart Edge’, aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif yapısıyla da öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.