DOLAR 32,5605
EURO 34,9894
ALTIN 2421,79
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İkonik stilin öncüsü Hardy Koleksiyonu

    İkonik stilin öncüsü Hardy Koleksiyonu
    06.06.2023
    A+
    A-

    Etnik, çağdaş ve klasik doneleri güçlü bir armoniye dönüştürerek cesur ve özgün tasarımlara imza atan L’unica’nın, Hardy Koleksiyonu açık hava mekanlarını ikonik stili ile taçlandırıyor. Koleksiyon, geniş oturum alanıyla rahatlığı ön planda tutarken her bir parçasının ezber bozan tasarımı ise dekorasyonda şıklık sunuyor.

    Bahçe, balkon ve teras gibi açık hava mekânlarında çağdaş bir stil yaratmak isteyenler için L’unica, yepyeni bir koleksiyon sunuyor. Ezber bozan, cesur, yenilikçi ve kendine özgü tasarımı ile Hardy Koleksiyonu, pürüzsüzlük üzerine kurgulandı. Teak ağacının iplerle buluştuğu noktalarda görsel bir efekt etkisi yaratan bu koleksiyonun her bir parçası kusursuz bir uyum yakalarken, konforu ve eğlenceyi bir arada isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday. Hardy Koleksiyonu; rahatlığı üst düzeye taşıyan geniş oturumlu üçlü ve ikili koltuklarının yanı sıra berjeri, pufu ve sehpası ile güçlü bir kompozisyon yaratıyor.

    Hardy Koleksiyonu’na L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.