DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İktisatEvim sektörde büyümeye iki yeni şube ile devam ediyor

    İktisatEvim sektörde büyümeye iki yeni şube ile devam ediyor
    10.08.2020
    A+
    A-

    İktisatEvim ‘Büyük Hayallere İktisatlı Çözümler’ sunmak amacıyla başladığı yolculuğunu, sektörde emin adımlar ile büyüyerek devam ettiriyor.

    İktisatEvim hizmetlerini herkese ulaştırmak için Türkiye’nin her yerine gitme amacı doğrultusunda yeni şubelerini açarak hedeflerini gerçekleştirmeye devam ediyor. İstanbul’da Ümraniye ve Bağcılar şubelerinden sonra Sultanbeyli Şubesi de hizmet vermeye başladı. Adana, Mersin, Konya ve Ankara’daki şubelerine ise Gaziantep Şubesi’ni ekleyerek şube ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor.

    Gaziantep ve Sultanbeyli’deki katılımcılarına faizsiz ve peşinatsız ev almanın en kolay yolunu sunmaya başlayan İktisatEvim başta ev ve araba olmak üzere katılımcılarının tüm ihtiyaçlarına kurum çatısı altında hizmet ediyor. İktisatEvim’in özel kampanyalarına ve fırsatlarına ulaşmak için 444 00 14 numaralı telefondan alanında deneyimli İktisat Uzmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

    İktisatEvim Hakkında

    İktisatEvim, ‘Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi’ adını taşıyan çözümler dünyasının kapılarını, 2019 yılı sonlarına doğru, bir yatırımcı konsorsiyumu vasıtasıyla açtı.

    İktisatEvim, Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi çözümler dünyasında, toplumun her bir bireyini kapsayıcı ve kucaklayıcı bir atmosfer sunar. “Büyük hayallere iktisatlı çözümler” sloganıyla yola çıkan İktisatEvim; bireylerin günümüz ekonomisinde ev, araba, işyeri, arsa gibi ihtiyaçlarını kolayca karşılayabileceği, her bütçeye uygun hizmet paketleriyle ve peşinatsız iştirakçilerine sunmayı amaçlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.