DOLAR 32,6018
EURO 34,792
ALTIN 2410,024
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlayda Alişan: Aşk ne yaşıyorum ben dedirten bir duygu

    İlayda Alişan: Aşk ne yaşıyorum ben dedirten bir duygu
    03.09.2022
    A+
    A-

    Duru güzelliğiyle kendine hayran bırakan, verdiği cevaplarla samimiyetini yansıtan güzel oyuncu İlayda Alişan, kendisini, kariyerini, oynadığı karakterleri, set anılarını, enerjisini ve hayata bakışını MAG Eylül sayısında anlattı.

    “Okuduğum anda etkilenmiyorsam ve tüylerimi diken diken etmiyorsa o projeyi değerlendirmiyorum.”

     

    “Seversin”deki Asya, oynamaktan çok ama çok keyif aldığım, hem güldüğüm hem ağladığım bir karakter.

     

    “Seversin” enerjisi güzel, naif ve seyri keyifli bir iş oldu. Setimiz o kadar keyifli, kamera arkasında o kadar çok gülüyor ve eğleniyoruz ki ortaya dinamik bir iş çıkıyor.

     

    Burak ile çok iyi anlaşıyoruz ve ikimiz de büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Birlikte çok eğleniyoruz, ekranda da bu sempati belli oluyor bence.

     

    Yaşamayı, yeni güne uyanmayı, pozitif kalmayı seviyorum. Başıma her ne gelirse gelsin, olduğu gibi kabul ediyorum.

    Kariyerine “Bir Çocuk Sevdim”in Merve’si olarak başlayan ve şimdilerde Kanal D’nin beğenilen dizisi “Seversin”de Asya karakterini canlandıran başarılı ve sempatik oyuncu İlayda Alişan MAG Eylül sayısının konuğu oldu. Kendisini “Yirmi altı yaşında, oyunculukla uğraşan, “kendinin” en iyisi olmaya çalışan, ufak tefek bir kızım. Hayatı ve insan sevmeyi çok severim; sohbet etmeyi, müzik dinlemeyi, insanı “anlamayı”… İletişim benim için önemlidir. Benimle anlaşmak, benim diye demiyorum ama hiç zor değildir. Sevdiklerimle upuzun masalarda buluşup bir şeyler içip yemek yemek en keyif aldığım şeydir. Bir de geleceğimi düşünmek beni çok heyecanlandırır” sözleriyle ifade eden güzel oyuncu rol arkadaşı Burak Yörük ile ilgili ise şu açıklamalarda bulundu “Enerji uyuyorsa çıkan şey güzel oluyor. Burak ile çok iyi anlaşıyor ve ikimiz de büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Birlikte çok eğleniyoruz, ekranda da bu sempati belli oluyor bence. Dolayısıyla partner enerjisi çok önemli. Çok iyi yazılmış bir sahne de çekiyor olsanız enerji uymuyorsa sahne sanki asılı duruyor gibi geliyor bana.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.