DOLAR 32,4913
EURO 34,5736
ALTIN 2480,13
BIST 9561,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İletişim Media, kuruluşunun 17. yılını düzenlediği organizasyonla kutladı

    İletişim Media, kuruluşunun 17. yılını düzenlediği organizasyonla kutladı
    23.01.2023
    A+
    A-

    İletişim Media, kuruluşunun 17. yılını düzenlediği organizasyonla kutladı.  Kuruluş yıldönümü nedeniyle  keyfli ve şık bir organizasyona imza atan İletişim Media Ajans Başkanı Selma Canyoran, gerçekleşen davette medya mensuplarını, iş dünyası temsilcilerini, mesteklaşlarını ve dostlarını ağırladı.

    İletişim Danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteren ‘İletişim Media’ 17 yaşına girdi. İletişim Media, kuruluşunun 17. yıldönümü nedeniyle tüm paydaşlarıyla Yeniköy’ün gözde mekanı Vaha Yeniköy’de bir araya geldi.

    Kuruluş yıldönümü nedeniyle  keyfli ve şık bir organizasyona imza atan İletişim Media Ajans Başkanı Selma Canyoran, gerçekleşen davette medya mensuplarını, iş dünyası temsilcilerini, mesteklaşlarını ve dostlarını ağırladı.

    İletişim Media Ajans Başkanı Selma Canyoran kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada şirketin kısaca geçmişi ve kuruluş hikayesini paylaştı. Canyoran konuşmasında “Hizmet verdiğimiz markaların temsicileri, meslektaşlarım, dostlarım bugün bizim için çok özel olan bir günde bir araya geldik. Burada bizimle olan, gelemeyip arayarak kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün 17. yılımızı geride bırakıyoruz. Bu zaman zarfında pek çok başarıya imza attık. Zorlu günlerden de geçtik. Bu süreçte yanımda olan benimle yürüyen, markamızı bu noktaya taşıyan tüm paydaşlarıma ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

    2006 yılından bu yana inşaat sektörünün önde gelen firmaları başta olmak üzere birçok farklı iş koluna iletişim danışmanlık hizmeti veren İletişim Media, 17 yıldır istikrarlı büyümesini sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana birçok kurum ve marka ile ortak başarı öyküleri yazan, alanında uzman ve deneyimli danışmanlarıyla müşterilerinin stratejik iletişim ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten İletişim Media, dünya standartlarında bir halkla ilişkiler anlayışını temsil ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.