DOLAR 32,455
EURO 34,8044
ALTIN 2449,08
BIST 9890,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlk çeyrekte 2.8 milyar TL kar eden Emlak Konut’tan 12 dev ihale geliyor

    İlk çeyrekte 2.8 milyar TL kar eden Emlak Konut’tan 12 dev ihale geliyor

    Bu yılın ilk çeyreğinde 2 milyar 878 milyon TL değerinde, 2833 adet bağımsız bölümle rekor satışa imza atan Emlak Konut 12 yeni ihalenin hazırlığına girdi. Emlak Konut bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli’de toplam 12 ihale yapacak. İşte yeni ihalelerin tüm detayları…

    Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2017 yılını adeta rekor yılı ilan etti. İlk çeyrekte kırdığı kar rekoru ile adından söz ettiren firma şimdi de 12 yeni ihaleye hazırlanıyor. Emlak Konut’un hazırlık aşamasında olduğu İstanbul’da 8, Ankara’da 1, İzmir’de 1 ve Kocaeli’de 2 ihalesi bulunuyor.

    Galatasaray Riva arazisi bu yıl ihaleye çıkıyor
    Emlak Konut İstanbul’un Esenyurt, Avcılar, Başakşehir, Küçükçekmece, Zeytinburnu, Beykoz ve Şişli ilçelerinde ihaleye çıkacak.

    4 dev ihale
    Galatasaray camiasının merakla beklediği Galatasaray Riva projesinin bulunduğu arsa bu yıl Emlak konut tarafından ihaleye çıkarılacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek proje ilgili olarak “Ekim yada kasıma doğru Riva ve Florya’da ilk adımı atarız.” şeklinde açıklama yapmıştı. Projenin bu yıl başlaması bekleniyor.

    İzmir Konak’a yeni proje
    Emlak Konut’un hazırlık aşamasında olduğu ihaleler arasında İzmir Konak da bulunuyor. Firma Konak’ın Kuruçay-Umurbey bölgesinde yeni proje geliştirecek.

    Çankaya Mühye’ye Emlak Konut imzası
    Emlak Konut geçtiğimiz yıllarda Ankara Çankaya Mühye’de arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi ile bölgede Başkent Emlak Konutları’nı hayata geçirmişti ve proje büyük ilgi görmüştü. Firma aynı bölgede ihale hazırlığı içerisinde.

    Kocaeli’ye 2 dev proje
    Kocaeli bölgesinde de bir çok yatırımı bulunan Emlak Konut, bölgede bu yıl 2 ihale yapacak. Kocaeli Körfez ve Gebze ilçelerinde yeni proje hayata geçirecek firma bölgeye yeni soluk getirecek. Körfezkent ticaret projesi olarak adlandırılan proje kapsamında 40 adet konut, 24 adet ofis, 37 adet dükkan, 1 adet düğün salonu, 1 adet poliklinik, 2 adet sağlık ocağı ve 1 adet kreş inşa edilecek. Ruhsatı alınan proje 6 bloktan oluşacak.

    Emlak Konut’un 12 dev ihalesi
    1-) İstanbul/Esenyurt/Hoşdere
    2-) İstanbul/Avcılar/Kapadık
    3-) İstanbul/Başakşehir/Kayabaşı
    4-) İstanbul/Başakşehir/Hoşdere
    5-) İstanbul/Küçükçekmece/Halkalı
    6-) İstanbul/Zeytinburnu/Beştelsiz
    7-) İstanbul/Beykoz/Riva
    😎 İstanbul/Şişli/Teşvikiye
    9-) Ankara/Çankaya/Mühye
    10-) İzmir/Konak/Kuruçay-Umurbey
    11-) Kocaeli/Körfez/Yarımca
    12-) Kocaeli/Gebze/Güzeller

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.