DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İlk IKEA Festivali ile Dünya çapında ev turuna davetlisiniz

    İlk IKEA Festivali ile Dünya çapında ev turuna davetlisiniz
    15.09.2021
    A+
    A-

    IKEA, 16 Eylül Perşembe günü 24 saat boyunca dünya çapında gerçekleşecek  festivali ile evde yaşamın tüm güzelliklerini kutluyor. Sanatçılar, tasarımcılar, DJ’ler, şefler ve daha birçok farklı meslekten temsilciler, evlerini sanal bir sahneye çevirerek yeni deneyimlerin kapısını aralayacak.

     

    Evde yaşamın hiç olmadığı kadar önem kazandığı bu dönemde IKEA, müzik sanatçıları, şefler, tasarımcılar ve yaratıcı pek çok ismin yer aldığı online olarak gerçekleşecek bir festival düzenleyerek daha iyi bir yaşamın kapılarını aralayacak. Bu festival, dünya genelinde, günlük yaşamın geçtiği evleri, oturma odalarını, mutfakları, yatak odalarını, arka bahçeleri, stüdyoları yeni deneyimlerin yaşanacağı birer sanal sahneye dönüştüren yenilikçi bir festival. Dünya genelinde 50’den fazla ülkede, 100’den fazla evde gerçekleşecek bir ilke imza atacak IKEA Festivali ücretsiz olarak herkesin katılımına açık olacak.

     

    Festival, IKEA’nın çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratma vizyonundan ilham alıyor. IKEA  Global Pazarlama ve İletişim AB Genel Müdürü Erika Intiso festivalle ilgili şunları söylüyor: “Bu, IKEA’nın ev yaşamını kutlamak, ev yaşamıyla yeni bağlantılar ve etkileşimler kurmak amacıyla oluşturduğu yepyeni bir deneyim. Geleceğin evlerinde hesaplı ve sürdürülebilir bir yaşam için dünyanın dört bir yanında gerçekleşecek ev turları, yeni deneyimlere ve ilhamlara kapı açacak. 24 saat sürprizlerle geçecek. .”

     

    Festival detayları ve program

     

    Festivale, ikea. com web sitesi ve IKEA. com. tr  sitesinden ulaşabilirsiniz.

     

    Festivale katılanlar, sanatçıların evlerinden ve stüdyolarından sergiledikleri samimi konserleri deneyimleyecek ve DJ performanslarını dinleyecekler. IKEA, kapıları iç mekan tasarımı tutkunlarına açıyor ve onları ev dekorasyonu konusunda ilham almak üzere dünyanın dört bir yanından tasarımcıların yaratıcılığını görmeye davet ediyor. Ziyaretçiler ayrıca, hem sağlıklı hem çevre dostu hem de sıfır atık tariflerin paylaşıldığı yemek yarışmalarını ve ev ziyaretlerini deneyimleme şansına sahip olacaklar. Oyun severler ise IKEA’nin yeni oyun serisini görmek için bir ziyaret planlayabilirler. IKEA hayranları, dijital bir IKEA müzesinde, markanın onlarca yıllık tarihini keşfetmek için zamanda geriye gidebilecekler.

     

    Ingka Group (IKEA Perakende) İletişim Direktörü Olivia Ross Wilson festival hakkında şunları söylüyor: “Evde yaşam geçtiğimiz yıl boyunca her birimiz için yepyeni bir anlam kazandı. Sanal bir bağlantı kurarak, dünyanın farklı yerlerindeki birçok farklı yaşamın kapısını açabiliriz, bireyselliği ve yaratıcılığı kutlayarak nasıl yaşadığımızı keşfedebiliriz. İlk IKEA Festivalimiz, şimdiye kadarki dünya çapında en büyük ev turlarımız olacak ve online platformda insanları ev yaşamında yepyeni bir şekilde bir araya getirecek. Ayrıca gerçek evler ve gerçek yaşamlara dair daha uzun vadeli bir hareketin başlangıcı olacak.”

     

    IKEA Festivali için 16 Eylül, Perşembe günü  ikea. com/festival sayfasını veya

    IKEA.com.tr/ festival sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Festival, Türkiye saati ile 08.00’den itibaren 24 saat boyunca devam edecek. Katılım için bilet gerekmemekte, 16 Eylül’de siteden ücretsiz ve kayıtsız giriş sağlanmaktadır. Festivale herkes davetlidir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.