DOLAR 32,4496
EURO 34,6432
ALTIN 2393,341
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ImagePROGRAF TM serisi ile daha sessiz ve pratik ofisler

    ImagePROGRAF TM serisi ile daha sessiz ve pratik ofisler
    30.04.2019
    A+
    A-

    Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, CAD ve poster uygulamaları üreten kurumlar için piyasaya sunduğu imagePROGRAF TM serisi ile geniş formatlı inkjet yazıcılarını kullanıcılarla buluşturuyor. Kurumsal, inşaat, perakende ve eğitim gibi çeşitli sektörlerde kullanıcıların ihtiyaçlarına maksimum seviyede yanıt veren bu yeni yazıcılar ile yüksek kalitede çizim, harita ve poster üretimi yapılabiliyor.

    Düşük hacimde baskıya ihtiyaç duyan iş yerleri için daha az yer kaplama ve sessiz çalışma özellikleriyle dikkat çeken imagePROGRAF TM serisi geniş yelpazesindeki ürünlerle sağlam ve gelişmiş formatlı yazıcı ihtiyaçlarını mükemmel seviyede karşılıyor. Aralık 2017’de Canon tarafından piyasaya sunulan bu yeni yazıcılar, yer sıkıntısına sahip ofis ortamları için optimize edilmiş kompakt ve sessiz cihazlar olarak ön plana çıkıyor. Seride yer alan TM-200/205 modelleri, imagePROGRAF iPF Serisine kıyasla 982 x 887 mm ile %9 daha az yer kaplıyor.

    Ofis ortamları için mükemmel bir tasarım

    Yeni imagePROGRAF TM Serisi, iyileştirmeler yapılan yeni yazılım araçları ve sezgisel işlem paneli sayesinde ekstra bir uzmanlık beceresine gerek duymadan kullanıcıların cihaz ile kolayca işlem yapabilmelerine olanak tanıyor. imagePROGRAF TM serisi ürünleri, Platen Emiş Fanlarına takılabilen susturucu sayesinde kapalı ofis ortamlarında cihazların çalışma seslerinden kaynaklanabilecek gürültülerin engellenmesine de imkan tanıyor. Bununla birlikte azaltılan kağıt kesici titreşimi sayesinde daha net kesimler yapabilen imagePROGRAF TM serisi, geliştirilmiş özellikleri ile ofis ortamlarındaki iş akışlarını kolaylaştırıyor. Güncellemeler ile güçlendirilen imagePROGRAF TM, imagePROGRAF iPF serisine kıyasla %60 oranında daha az gürültüyle çalışıyor.

    PosterArtist V3.0 yazılımı, operatörlerin 10 farklı dilde 900’den fazla ifadeyi, 350’nin üzerinde şablonu ve görseli kullanarak posterler üretmesine yardımcı oluyor. Free Layout Plus yazılımı aynı zamanda katlanan poster tasarımları için de hazır bir şablon sunuyor. Ek olarak TM serisi yazıcıları sahip olduğu kimlik doğrulaması ve kullanıcı kontrolleri gibi güçlü güvenlik özellikleriyle de yüksek güvenlik önlemlerine ihtiyacı olan büyük kurumların veya resmi makamların taleplerini kusursuz bir şekilde karşılıyor.

    Yüksek baskı kalitesi

    imagePROGRAF TM Serisinde kullanılan Canon’un yüksek yüzey gerilimine sahip MBK içeren LUCIA TD 5 renkli pigment mürekkepleri, düşük lekelenme olasılığı ile yoğun ve net çizgi ve metinler üretiyor. Mürekkeplerin suya dirençli olmaları ve pigmentlerin medya yüzeyine yakın durması, daha canlı renkler elde etme imkânı sunarken aynı zamanda açık havada sergilenmesi gereken planlar için de ideal bir seçenek olarak görülüyor. Ek olarak Canon, banner ve posterlerde kullanılmak üzere optimize edilmiş polipropilen ve yapışkan vinile sahip suya dirençli açık hava medya materyalleri için de gelişmiş seçenekler sunuyor. imagePROGRAF TM serisi ile üretilen açık alan poster uygulamaları ek laminasyon gerektirmeden her türlü hava koşulunda altı aya kadar dayanabiliyor.

    Optimum seviyede verimlilik

    İşletmeler, imagePROGRAF TM serisinin sunduğu CAD çizimi, GIS haritası ve poster baskısı alabilme özellikleri ile ek maliyetlerden kurtularak tasarruf yapabiliyor. imagePROGRAF TM-300/305, saatte 144 baskı üretebiliyor. TM serisi cihazları bu üretim hızları sayesinde imagePROGRAF iPF serisine kıyasla işletmelere %23’lük bir hız kazanma imkanı tanıyor. Baskı işlemi devam ederken değiştirilen ‘hot swap’ mürekkep tankları, kullanıcıların baskı sırasında mürekkep değiştirmesine olanak vererek işlemin yarıda kesilmesini de engelliyor.

    Yeni imagePROGRAF TM Serisinde yer alan 8 model:

    Beş 36 inç modeli şunlardır:

    • TM-300
    • TM-305 (dahili HDD ve PDF desteği);
    • TM-300MFP L36ei (düşük hacimli tarama çözümü içeren çok işlevli yazıcı);
    • TM-300MFP T36 (daha güçlü tarama çözümü içeren çok işlevli yazıcı);
    • TM-305MFP T36 (yüksek performanslı çok işlevli yazıcı).

    Üç 24 inç modeli şunlardır:

    • TM-200
    • TM-205 (dahili HDD ve PDF desteği ile);
    • TM-200MFP L24ei (düşük hacimli tarama çözümü içeren çok işlevli yazıcı).
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.