DOLAR 32,3606
EURO 34,6925
ALTIN 2392,189
BIST 10158,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İncek Loft’ta 110 çocuk Pony atlarla ‘Bahara Merhaba’ dedi

    İncek Loft’ta 110 çocuk Pony atlarla ‘Bahara Merhaba’ dedi
    11.04.2018
    A+
    A-

    Akfen İnşaat tarafından Ankara’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft konut projesinde çocuklar nisan ayının gelip havaların ısınmasıyla birlikte kendini iyice hissettiren ilkbaharı düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı.

    İncek Loft site yönetimi tarafından organize edilen ‘Bahara Merhaba’ etkinliğinde sitede yaşayan 110 çocuk animatörlerin sunduğu eğlencelerle gönüllerince bir gün geçirip güzel havanın tadını çıkartırlarken, Pony atlara da binme fırsatını da yakaladılar.

    Akfen İnşaat tarafından Ankara’da hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde çocuklar baharı Pony Club’da karşıladılar.

    İncek Loft site yönetimi tarafından organize edilen ‘Bahara Merhaba’ etkinliğinde projede yaşayan çocuklar gönüllerince bir gün geçirip güzel havanın da tadını çıkarttılar.

    Etkinlik kapsamında 110 çocuk ücretsiz olarak Pony’lere binme fırsatını yakaladı. Öte yandan İncek Loft Parti Evi “Happy Loft Club”un animatörleri de gün boyu çocukları eğlendirdi. Balon şovların yanı sıra çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı da yapıldı.

    “ETKİNLİKLER RAMAZAN

    AYINDA DEVAM EDECEK”

    İncek Loft Site Yönetimi Müdürü Gökhan Deniz, İncek Loft’ta baharın gelişini kutlamak için site sakinlerine özel “Bahara Merhaba” organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sitede yaşayan çocukların gün boyunca Pony Club’ta Pony’lere bindiklerini anlatan Deniz, “Parti evimizin animatörleri ile gün boyu çocuklarımız çok keyifli bir gün geçirdiler. Bahar ayı ile birlikte başlayan etkinliklerimiz Ramazan dönemi ve yaz aylarında da devam edecek” diye konuştu.

    “ÇOCUKLARA HAYVAN

    SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ”

    İncek Loft’daki Pony Club’un işletmeciliğini yapan uluslararası binicilik antrenörü Ersoy İsçioğlu, çocuklara temel düzeyde binicilik eğitimi verdiklerini ve aynı zamanda hayvan sevgisini aşıladıklarını ifade etti. İncek Loft Pony Club’un sitede oturmayanlara da hizmet sunduğunu belirten İsçioğlu, “Çocuklarına hayvan sevgisi aşılamayı isteyen herkesi keyifli zaman geçirmek ve temel binicilik eğitimi almak adına İncek Loft’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.