DOLAR 32,558
EURO 34,9269
ALTIN 2440,627
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    INCIA ile doğal ve etkili bahar temizliği

    INCIA ile doğal ve etkili bahar temizliği
    29.05.2019
    A+
    A-

    Çevreyi ve doğayı koruyan, yüzde 100 doğal cilt bakım, kişisel bakım ve ev bakım ürünleri üreten INCIA, tamamen doğal bitkisel yağlardan oluşan içeriği ile güvenli ve etkili bir ev temizliği sağlıyor. Yüzey, çamaşır, bulaşık ve yer temizleyici ürünleri ile doğal temizlik sunan INCIA, ev temizlik ürünleri size ve ailenize ihtiyacınız olan hijyeni en iyi şekilde sağlıyor.

    Tamamen doğal bitkisel yağlardan, doğada bulunan boraks mineralinden ve sirkeden oluşan formülü ile sağlıklı ve doğal hijyeni sağlayan INCIA, cildin doğasına ya da soluduğunuzda solunum yollarınıza zarar verebilecek hiçbir katkı maddesi içermiyor. INCIA Yüzde 100 Doğal Çok Amaçlı Temizleyici, Çamaşır Sabunu, Bulaşık Sabunu ve Yer Temizleyici ürünleri ile ev temizliğinde kimyasal kullanımı olmadan etkili bir temizlik sunuyor.

    Yüzeylerde bahar kokusu ve etkili hijyen

    INCIA Doğal Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici içeriğindeki çam reçinesi ve doğal yağlar ile dezanfekte ediyor. Greyfurt ve portakal kabuklarında bulunan d-limonen ve kireci yüzeyden uzaklaştırma özelliği ile bilinen limon tuzu bu formülde bir araya getirilmiştir. Limon tuzu, kireç artıkları oluşabilecek lavabo ve klozet gibi yüzeyleri temizleyerek ve yağdan arındırarak doğal parlaklık sağlıyor.

    Seçkin eczanelerden ve incia. com. tr adresinden satın alınabilen INCIA Ev Temizlik ürünlerinden Mayıs ayı boyunca 4 adet alana 2 adedi hediye ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.