DOLAR 32,518
EURO 34,7989
ALTIN 2421,338
BIST 9720,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnegöl AVM Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ı ağırlıyor

    İnegöl AVM Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal’ı ağırlıyor
    04.05.2018
    A+
    A-

    Annelere bir günlük değil, ömürlük kıymet veren İnegöl AVM, annelerin beğenisini kazanan söyleşilerine devam ediyor. #AkademisyenAnne olarak tanınan, “Korkma! İyi bir annesin” adlı kitabının yazarı Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, 6 Mayıs Pazar Günü Saat 16:00’da İnegöl AVM’nin konuğu oluyor. Ayrıca, İnegöl AVM ziyaretçileri interaktif oyun oynayarak anneleri için sürpriz hediyeler kazanıyor.

    Karşılıksız sevginin tanımı olan annelere verdiği kıymet ve değeri, yıl boyu düzenlediği atölye çalışmaları, söyleşiler, kampanyalar, çekilişlerle sadece bir gün değil her gün gösteren İnegöl AVM, kadınların ilgi alanlarına yönelik gerçekleştirdiği söyleşilerine devam ediyor.

    Akademisyen Anne olarak tanınan, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Mayıs ayında İnegöl AVM’nin konuğu oluyor.

    Ebeveynlerin çocuklarıyla oynayabilecekleri oyunları anlattığı videoları ve değerli tavsiyeleriyle çok sayıda takipçisi olan #AkademisyenAnne, aynı zamanda “Korkma! İyi bir annesin” kitabıyla da geniş bir okuyucu kitlesine sahip. “Aşkla yaptığım mesleğimle ve hayatımda edindiğim en güzel sıfat olan “annelik” ile birilerine ulaşabildiğimi görmenin, bir anneyi – çocuğu güldürdüğümü hissetmenin hazzı başka hiç bir şeyde yok” diyen Saniye Bencik Kangal, 6 Mayıs 2018, Pazar Günü Saat 16:00’da İnegöl AVM’de annelerle keyifli bir söyleşi yapacak. Ardından hem onların sorularını yanıtlayacak hem de çok sevilen kitabını imzalayacak.

    İnteraktif oyun keyfi…

    Yerli ve yabancı markaları, çeşitli ilgi alanlarına hitap eden etkinlikleri, ziyaretçilerine özel kampanyaları ile hayatın tüm renklerini tek bir merkezde toplayan İnegöl AVM, annesine hediye seçmekte kararsız kalan misafirlerini de unutmuyor.

    12 – 13 Mayıs 2018 tarihlerinde ziyaretçiler, interaktif oyun oynayarak anneleri için sürpriz hediyeler kazanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.