DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnegöl AVM marka karmasına LCW Modest’i ekledi

    İnegöl AVM marka karmasına LCW Modest’i ekledi
    10.03.2021
    A+
    A-

    Alışverişi sosyal yaşamın merkezine taşıyan İnegöl AVM, LCW Modest markasını bünyesine kattı. Kadın giyimine hitap eden, 400 m2 alanı ile Türkiye’nin en büyük Modest mağazasını ziyaret edenler; tunik, elbise, ev kıyafetleri gibi birçok ihtiyacını karşılayabilecek.

    Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Mart ayında ziyaretçilerini bünyesine yeni kattığı LCW Modest mağazası ile karşılıyor.

    Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM’de açılan LCW Modest 400 m2 mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Kadın giyime hitap eden ve içerisindeki geniş bir alanı iç giyime ayıran mağazaya alışverişe gelen ziyaretçiler; tunik, elbise, ev kıyafetleri gibi birçok ihtiyacını bulabilecek. LCW Modest aynı zamanda Türkiye’nin en büyük m2’deki Modest mağazası olma özelliğini taşıyor

    Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM; yeme-içme, giyim, ev tekstil ürünleri, parfümeri, kuyum ve aksesuar alanlarında hizmet veren yeni markalarla hizmet yelpazesini daha da genişletti. Yeni mağazalarla marka yapısını güçlendiren AVM’nin, ev sahipliği yaptığı markalardan bazıları da yenilenen yüzleriyle misafirlerini ağırlıyor. Ayrıca Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin ürünlerinin satıldığı Mi Store mağazası da çok yakında İnegöl AVM’de yerini açmaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.