DOLAR 32,3369
EURO 35,1222
ALTIN 2236,122
BIST 8735,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnegöl AVM’de okula dönüş heyecanı sürpriz hediyelerle başlıyor

    İnegöl AVM’de okula dönüş heyecanı sürpriz hediyelerle başlıyor
    11.09.2020
    A+
    A-

    Yenilenen yüzü ile sağladığı ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla hijyenik bir alışveriş ortamı sunan İnegöl AVM, okula dönüş kampanyası ile aileleri ve çocukları mağazalardaki özel indirimler ve sürpriz hediyelerle karşılayacak. Ayrıca 18 Eylül’de başlayacak hediye şenliğinde 150 TL ve üzeri alışverişe sürpriz hediyeler verilecek.

    Geniş yerli ve yabancı marka karması ile her zevke ve ihtiyaca yönelik çözümler sunan İnegöl AVM, yine alışverişin kalbi oluyor.

    Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, okula dönüş kampanyası kapsamında mağazalardaki özel indirimler ve 18 Eylül 2020 tarihinde başlayacak hediye şenliği ile çocukları mutlu etmeye hazırlanıyor.

    Çocukların okula dönüş alışverişi için İnegöl AVM’yi tercih edecek ziyaretçiler, mağazalardaki okula dönüş kampanyalarından faydalanarak tüm ihtiyaçlarını indirimli olarak alabilecekler.

    İnegöl AVM ziyaretçilerine özel hediye şenliği kapsamında 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlara sürpriz hediyeler verilecek. Okula dönüşte çocukları mutlu etmeyi hedefleyen İnegöl AVM; hijyen seti, çocukların el becerisi ve zekasını geliştirmeye destek oyuncaklar, kırtasiye ürünleri ve eğlence kartlarından oluşan hediyelerle okul heyecanını renklendirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.