DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Influencer anneler çocuklarıyla birlikte Cevahir Çocuk Kulübü’nde

    Influencer anneler çocuklarıyla birlikte Cevahir Çocuk Kulübü’nde
    07.04.2020
    A+
    A-

     “Beraberlik ve evde kalma zamanı; çünkü hiçbir şey sağlığınızdan değerli değil. #EvdeKal” diyerek 19 Mart 2020 itibariyle kapılarını geçici bir süre kapatan İstanbul Cevahir AVM, ara verdiği çocuk kulübü etkinliklerine sosyal medya kanalları üzerinden devam ediyor. Influencer anne ve çocuklarıyla evde kaliteli zaman geçirmek için eğitici ve eğlenceli aktiviteler hazırlayan Cevahir AVM;  3, 4, 5 ve 10, 11, 12 Nisan tarihlerinde Instagram resmi hesabı üzerinden anne ve çocuklar ile buluşacak.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamındaki tavsiye kararına uyarak 19 Mart’ta faaliyetlerine bir süre ara veren İstanbul Cevahir AVM, bu dönemde evde zaman geçiren çocuklar için birbirinden eğlenceli aktiviteler hazırladı.

    Saadet Algan, Bihter Erol, Maya Başol, Melek İçmeli, Lavinya Ünlüer ve By Burçin Kaya’nın destek verdiği bu aktiviteler;  3, 4, 5 ve 10, 11, 12 Nisan tarihlerinde @istanbul_cevahir instagram profilinde farklı ve öğretici içerikler ile takipçileriyle buluşacak.

    Mutfak Orkestrası, En Sevilen Sağlıklı Atıştırmalıklar, Geri Dönüşüm, El işi Oyunları, Dans Koreografisi başlıkları altında çocukların kaliteli zaman geçirmesi için hazırlanan aktiviteler, minikleri hem eğitecek hem de eğlendirecek. #EvdeKal’dığımız bu günlerde çocukların sosyal, zihinsel ve psikomotor gelişimleri için önemli katkılar sağlamayı amaçlayan etkinlikler, “İstanbul Cevahir AVM Çocuk Kulübü aktivite alanımız şimdilik kapalı, ama sosyal medyada devam ediyor.” sloganıyla yürütülecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.