DOLAR 32,5519
EURO 34,8823
ALTIN 2431,128
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uzertaş’ın inovatif ürünleri Yapı Fuarı’nda görücüye çıktı

    Uzertaş’ın inovatif ürünleri Yapı Fuarı’nda görücüye çıktı
    26.05.2017
    A+
    A-

    Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren en büyük ve en önemli “Yapı Fuarı” olma özelliğini sürdüren Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. TÜYAP Büyükçekmece’de gerçekleştirilen fuara katılan Uzertaş, inovatif ürünleri ile fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda gelişigüzel yapılan grafitilere karşı geliştirilen Nu Guard AG ve II. Mahmut Türbesi, Ataşehir Mimar Sinan Camii, Pargalı İbrahim Paşa Külliyesi gibi yapılarda uygulanan Beeck boyaları sergilendi. 5 gün boyunca Türk boya pazarına tanıttığı ürünler ile fuarda yerini alan Uzertaş, sektörde 55 yıldır hizmet veriyor.

    Türk boya pazarında “İlklerin ve yeniliklerin lideri” sloganıyla “Toptancı” olarak hizmet veren Uzertaş, inovatif ürünleriyle fuarda yerini aldı. Neredeyse her ara sokakta rastladığımız gelişigüzel yapılan grafitilere karşı geliştirilen Nu-Guard AG ürünleri ile istenmeyen yazılar veya çizimler suyla temizlenebiliyor. Aynı zamanda II. Mahmut Türbesi, Ataşehir Mimar Sinan Camii, Edirne Büyük Sinagog, Panayia Rum Kilisesi, Yenikapı Mevlevihanesi ve Pargalı İbrahim Paşa Külliyesi, Tarihi Beyazıt Hamamı ve Hürrem Sultan Hamamı’nda kullanılan Beeck boyalarını sergileyen Uzertaş, dini yapıların gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde ayakta durması için çalışmalar yapıyor. Pirinç, bakır, alüminyum, gümüş ve kromun uzun yıllar kararmasını önleyen Incralac ve ahşabın ömrünü uzatan yenilikçi ve daha dayanaklı bir teknoloji sunan dünya devi PPG Architectural Coatings Bondex Ahsap Boya ve Vernik grubu ürünleri de Uzertaş’ın Türk boya pazarına tanıttığı ürünlerden.

    İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere yılda üç kere düzenlenen Yapı Fuarı, Türkiye’nin de içinde yer aldığı birçok ülkeye hizmet vermektedir. Bu yıl 40.’sı düzenlenecek olan fuarda kimyasallar, yalıtım malzemeleri, cephe kaplamaları, çatı kaplamaları, beton, bölme duvar, aydınlatma, asansör, asma tavan sistemleri, enerji ve daha pek çok ürün grubunda sektörün önde gelen firmaları fuar ziyaretçileri ile buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.