DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnşaat projelerine yönelik yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

    İnşaat projelerine yönelik yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!
    07.11.2018
    A+
    A-

    Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. Türkiye genelinde toplam 50 bin dekar alanda 1.2 milyar dolarlık üretim gerçekleştiren ve dolaylı yoldan 500 bin kişiye istihdam sağlayan süs bitkileri sektörü, özellikle markalı konut ve ticari projelerin peyzaj ihtiyaçlarına dair çözümlerini bir arada sunacak. CYF Fuarcılık tarafından SÜSBİR (Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği) işbirliği ile 22-24 Kasım tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek organizasyona bu yıl yaklaşık 200 firma katılıyor. Fuarda, her iklim koşulu ve toprak yapısına uygun yüzlerce çeşit bitki, farklı ve yenilikçi peyzaj uygulamaları ile üretimdeki yenilikler sergilenecek.

    “Tüm Mimarlar ve Peyzaj Mimarları, inşaat projelerine değer katmak için, Peyzajın yenilenen dünyasını Flower Show İstanbul’da keşfetmeli!”

    22 Kasım’da kapılarını açacak olan Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, profesyonel ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor. Bu yıl 10.’sunu düzenleyecekleri fuarın özellikle inşaat projeleri için önemine vurgu yapan CYF Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gültekin “Tüyap Beylikdüzü’nde üç gün boyunca, inşaat firmalarının temsilcileri ile mimar ve iç mimarlar için ilham olacak süs bitkileri ve peyzaj uygulamaları bir arada yer alacak. Fuar ziyaretçileri ihtiyaçları olan tüm peyzaj çözümlerini tek çatı altında bulabilecek. Üstelik yerli üreticilerin sergileyecekleri uygun maliyetli ürünler, inşaat sektörü için önemli bir fiyat avantajı da sunuyor olacak. Ayrıca fuar süresince, sektörün önde gelen isimleri ve paydaşlarınca, üretim ve uygulama alanlarının uyumlaştırılması, peyzajda başarının sırları gibi birçok konuda katılımcılara ilham vererek inşaat projelerine değer katan panel ve konferans programlarına da yer verilecek” dedi.

    22-24 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul hakkında detaylı bilgi için www. flowershow. com. tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.