DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnşaat sektörü, ekonomik ve insani işlevi son derece önemli olan bir sektördür

    İnşaat sektörü, ekonomik ve insani işlevi son derece önemli olan bir sektördür
    06.04.2020
    A+
    A-

    İnşaat sektöründe 25. yılını geride bırakan ve Meva Şehir projesiyle Ankara’nın en donanımlı konut projelerinden birine imza atan Ünsal Group Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal Türkiye’de inşaat sektörünü değerlendirdi.

    “İnşaat sektörü, ekonominin lider ve sürükleyici sektörlerinden birisi olarak kabul edilmektedir” açıklamasında bulunan Orhan Ünsal “Bunun nedeni inşaat sektörü ile diğer ekonomik sektörler arasındaki yakın ilişkidir. Daha açık bir ifadeyle; inşaat sektörü, diğer pek çok sektör tarafından üretilen ürün ve hizmetleri girdi olarak kullanmakta ve inşaat faaliyetinin nihai ürünü olan yapılar, farklı sektörlerin ürettiği ürün ve hizmetlerin bir bileşeni olarak karşımıza çıkmaktadır. Dahası inşaat sektörünün önemli bir istihdam kaynağı olarak işlev gördüğü ve işsizliğin azaltılmasında etkili olduğu da kabul edilmektedir. Bu nedenle ekonomik ve insani işlevi son derece önemli olan bir sektördür. Şahsen yaptığımız projelerin ürettiği ekonomik değer kadar projelerimizde yaşayan insanların hayatlarına kattığımız değeri de çok önemsiyorum. Pek çok insanın hayatına dokunarak yaşamlarını mutlulukla geçirebileceği konutlar üretmek manevi açıdan da oldukça kıymetli bir durum” ifadelerini kullandı.

    Ankara’nın en büyük temalı konut projesi Meva Şehir’den de bahseden Orhan Ünsal “Meva Şehir bizim 40 yıldır hayalini kurduğumuz bir proje ve bu hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Sadece Türkiye’de değil dünyada da ilk 10’a girebilecek bir proje olduğunu düşünüyorum. Proje tamamen bir şehir konseptinde tasarlandı. Meva Şehir’de 1.800 konut bulunuyor ve neredeyse bir ilçe büyüklüğünde diyebiliriz. 8.000 civarında bir nüfus yaşaması bekleniyor. Daire konsepti, konumu, konforu, sosyal alanları ve ticari üniteleriyle yaşayanların bütün isteklerine cevap verebilecek bir proje hazırladık. Meva Şehir 7.000 m2 biyolojik göleti ve 300.000 m2 yeşil alanıyla Ankara’ya adeta tatil kasabası tadında bir yaşam getiriyor. Cazip ödeme planlarımızla da ulaşılabilir bir fiyat politikası sunuyoruz. Bu nedenle yoğun bir talep ile yüksek bir satış başarısı yakaladık” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.