DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Instagram’ın sevilen yüzün Çisil Kalyoncu’dan Anneler Günü mesajı

    Instagram’ın sevilen yüzün Çisil Kalyoncu’dan Anneler Günü mesajı
    09.05.2021
    A+
    A-

    Instagram’ın başarılı bloggerı Çisil Kalyoncu, MAG Mayıs Anneler Günü özel içeriğinin konuğu oldu.

     

    Yaptığı paylaşımlar ile binlerce kişiye ulaşan Çisil Kalyoncu, sosyal medya macerasını ve annelik serüvenini MAG okurları için anlattı.

     

    Yurt dışı seyahatlerini sayfasında sıkça görmeye alışkın olduğumuz Kalyoncu, “Pandemiden dolayı uzun süredir seyahatlerimizi gerçekleştiremedik. Artık yolculuklarımız dört kişi olacak” diye konuştu. Tekrar yolculuk yapmak için sabırsızlandığını belirten başarılı blogger, sosyal medya hesabında herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğinin altını çizdi. İkiz bebek beklemediklerini de ileten Kalyoncu, “ İlk duyduğumuzda şaşırmıştık. Bizim için ayrı bir heyecan oldu. Çok ama çok güzel bir duygu” diye konuştu.  Anneler Günü mesajını da ileten blogger, “Güzel yürekli tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

    Size kendinizden bahsedebilir misiniz? Blogger olma serüveniniz nasıl başladı?

    İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü okudum. Şu an evli ve bir ikiz annesiyim. Aynı zaman da moda tasarım eğitimi alıyorum. Her zaman modaya ve bir şeyler tasarlamaya dair çok fazla ilgim vardı. Fakat  bir türlü kendimi cesaretlendirip bir girişimde bulunamıyordum. Üniversite bitince evlendim sonra çocuklar oldu derken hayat çok hızlı akıp gitti ve birden hayallerimi zamanım varken tamamlamak istediğime karar verdim. Hemen moda tasarım eğitimi almaya başladım. Sosyal medyada çok aktifim, çok araştırır, sayfadan sayfaya gezerim. Her konuya yatkınlığım vardır. Gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi severim pandemiden dolayı şu an yurt dışı seyahatleri yapamıyoruz. Çocuklarla evin keyfini çıkarıyoruz. Daha fazla ve verimli vakit geçiriyoruz. Evde yapılan etkinlikler, oyunlar, ek gıda serüveni, çocuklara neyi nasıl sevdiririm diye uğraşırken ortaya çıkan tarifler ve hayalimdeki moda okuma isteğini gerçekleştirmem hepsi blogger olma yolcuğuma etken oldular. Hiç aklımda yokken birden yaptığım paylaşımlar, çevrem ve başka insanlar tarafından ilgi görmeye başlayınca bu durum beni cesaretlendi.

     

    Sosyal medyanızda içerik olarak nelere yer veriyorsunuz?

    Öncellikle ben bir anneyim, kadınım, eşim, ev hanımıyım ve bir öğrenciyim. Ben de her şeyden biraz var derken bunu kastettim. Sayfama gelen herkes mutlaka kendinden bir şeyler yakalayacaktır. Ya çocuğuna faydalı bir tavsiye ya moda ve kişisel bakım üzerine bir öneri ya da denemek isteyeceği bir tarif… Deneyip de içime sinen her şeyi paylaşmaya çalışıyorum. Zaten bu mecraların amacı paylaşmak ama doğru, gerçek, samimi ve içten paylaşımlar yapmak.

     

    Pandemi sonrası yurt dışı seyahatlerinizi Instagram içeriğinizde görmeye devam edecek miyiz?

    Biz de çok istiyoruz ve dört gözle bekliyoruz. Artık birçok seyahatimiz dörtlü olacak. Bunun için çok heyecanlıyız çünkü bu bizim için de bir ilk olacak. Çocuklar doğduktan sonra pandemiden kaynaklı yurt dışı seyahatlerimizi gerçekleştiremedik. Biz de bir an önce bu zor günlerin bitmesini, eskisi gibi yeni yerler, tatlar ve insanlar keşfetmek istiyoruz. Keşfedilmesi gereken daha birçok güzellik var. Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırız.

     

    İkiz çocuk annesisiniz. Anneliği bir cümleyle anlatmanızı istesek neler söylersiniz?

    Annelik öyle bir duygu ki içinde nasıl ifade edileceğini bilmediğimiz kelimeler barındırır, dile dökemediğimiz bir his. Bir annenin çocuğuna karşı hissettiklerini bütün güzel kelimelerle yazsam bile az kalır.

     

    Anne olmakla birlikte hayatınız nasıl bir değişime uğradı? Sizin için beklentileriniz doğrultusunda bir değişim mi oldu?

    Aslında ikiz bebek beklediğimiz bir şey değildi. İlk duyduğumuzda çok şaşırmıştık, bizim için ayrı bir heyecan oldu. Çok ama çok güzel bir duygu, iyi ki olmuşlar. Aynı anda eve gelen iki can; kat kat sevgiyi, mutluluğu ve sorumluluğu birden getirdi. Tabii ki de bebek gelen her evde ufak da olsa güzel değişimler olur. Temmuz’da iki yaşına girecekler. Bizimkiler ve aynı süreçte doğan bebekler hep pandemiye denk geldi. Sıkıntılı bir süreç olsa da ebeveynler olarak bu süreci iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Çocuklar, anne ve babayla birebir daha fazla vakit geçirme fırsatı buldular. Belki de bu yüzden mutlu bir nesil yetişiyor olabilir.

     

    Son olarak Anneler Günü mesajınızı paylaşır mısınız?

    Dokuz ay karnında taşıyan, doğurmadığı halde bir cana anne sevgisi verebilen, sevgisini çocuğuna en şeffaf ve güzel duygularla aktarabilen, her zaman güçlü duruşuyla çocuklarına örnek olup onların kahramanı olabilen nice güzel yürekli tüm annelerin,

    Anneler Günü’nü kutlarım.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.