DOLAR 32,3606
EURO 34,6925
ALTIN 2392,189
BIST 10158,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İntema Yaşam Akademi’den farklı workshop alternatifleri

    İntema Yaşam Akademi’den farklı workshop alternatifleri
    14.03.2018
    A+
    A-

    Yeni lezzetler öğreneceğiniz İntema Yaşam Akademi workshopları farklı deneyimler yaşatıyor. Makarna hamurunun keyif alacağınız lezzetlere dönüştüğü, popülerliği ile dikkat çeken Makaron’un ve leziz çikolatanın heyecan verici yapılışı, Meksika’nın baharatlı yemekleri İntema Yaşam Akademi’nin Mart ayı workshoplarında mutfak ve yemek tutkunlarını bekliyor

    İntema Yaşam’ın son teknoloji ürünleriyle tasarlanan mutfaklarında düzenlenen birbirinden keyifli yemek workshopları “İntema Yaşam Akademi”de gerçekleşiyor. Profesyonel şeflerin mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırladığı çok özel menülerde farklı ve besleyici lezzetler keşfediliyor.

    İntema Yaşam Akademi workshopları 2 kişilik istasyonlarda toplamda 12 kişi olarak gerçekleşiyor. Yeni lezzetlerle buluşup deneyimleyeceğiniz workshoplarda doğal tatlar incelikle işleniyor; yerel ve global yemek kültürüyle ruha iyi gelen, yenilikle beslenen ve besleyen Akademi mutfağında yemek pişirmenin keyfine varılıyor. Deneyimli ve uzman şefler eşliğinde yaşanan bu deneyimin mutlulukla hatırlanması için katılım sertifikası veriliyor.

     

    Hamurun Makarna Hali” 16 Mart’ta

    Geleneksel İtalyan mutfağının vazgeçilmezi olan makarna, İntema Yaşam Akademi’nin “Hamurun Makarna Hali” workshopunda hayat buluyor. Vitamin ve mineraller bakımından zengin makarna hamuru ve farklı alternatiflerle hazırlanan birbirinden nefis soslar bu workshopta öğreniliyor. Ortaya çıkan taze hamur önce lazanya yapraklarına sonra da lazanya Bolonez’e dönüşüyor. Yassı ve uzun makarna çeşidi olan Pappardelle ise deniz mahsulleriyle zenginleşerek keyif alacağınız bir lezzet haline geliyor.

    Dünya lezzetini sevdiklerinizle paylaşın

    Fransa’da doğup, bütün dünyaya kendini sevdiren makaron, son dönemde kurabiye çeşitleri arasında popüler lezzetler arasında. Mutfağa heyecanı getiren İntema Yaşam Akademi, makaronun nasıl pişirilip süslendiğini merak eden ve öğrenmek isteyen herkesi 18 Mart Pazar günü saat 16.00 – 19.30 arasında “Dünyanın Lezzetini Paylaşmak: Makaron” workshopuna bekliyor. Workshopta kakaolu makaronun portakallı beyaz çikolatalı ganaj ile, frambuazlı makaronun frambuazlı ganaj ile, sütlü çikolatalı makaronun sütlü çikolatalı ganaj ile nasıl bir araya geldiği püf noktalarıyla inceleniyor.

    Aynı zamanda 10 – 15 yaş arasındaki gençlerin de yeteneklerini ortaya koyması ve mutfağı deneyimlemesi için “Genç Şefler: Makaron” workshopu 24 Mart Cumartesi günü 10.00 -13.00 arasında eğlenceli saatlere dönüşüyor.

    İntema Yaşam Akademi’den tatlı bir workshop: Çikolata Giriş

    Çikolatayla ilgili leziz ve enfes tariflerle karşılaşacağınız bir workshop İntema Yaşam Akademi’de Çikolata Şefi Mehmet Yücel ile gerçekleşiyor. Haftaya tatlı başlamak için 19 Mart Pazartesi saat 19.00 – 22.00 saatleri arasında farklı bir deneyim sizi bekliyor.

    Meksika tatları evinizde

    Baharatların efendisi Meksika mutfağını ve bu kültürün bol baharatlı yemeklerinin nasıl pişirildiğini öğrenmeniz için “Bir Kültürü Paylaşmak: Meksika Mutfağı” workshopu yemek tutkunlarının seçimini bekliyor. Cheddar peyniri ve sote sebzeli nachos; sour cream, avokado ve kırmızı soğan turşusu ile hazırlanmış baharatlı ızgara tavuk burritos ve çikolata soslu churros 30 Mart Cuma günü saat 19.00 – 22.00 saatlerinde Akademi mutfağında deneyimleniyor.

    İntema Yaşam Akademi’nin atölye programına ve biletlerine Biletix’ten ya da İntema Yaşam mağazasından ulaşılabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.