DOLAR 32,5628
EURO 34,891
ALTIN 2432,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İnternet üzerinden MEB sertifikalı Emlak Danışmanlığı kursları başlıyor

    İnternet üzerinden MEB sertifikalı Emlak Danışmanlığı kursları başlıyor
    22.03.2018
    A+
    A-

    Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. sertifikalı emlak danışmanı olmak isteyen ama kursa gitmeye zaman ve imkan bulamayanlar için geliştirdiği internet üzerinden eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor. www. onlineemlakkursu. com üzerinden kayıt yaptırarak, 9 Nisan 2018 tarihinde başlayacak kurslara devam edenler, kurs sonunda MEB onaylı emlak danışmanı sertifikasını alarak geniş bir iş imkanına sahip oluyor.

     

    Türkiye’de ilk on-line bilgi bankasını hayata geçiren Birleşmiş Emlakçılar A.Ş., emlak danışmanı olmak isteyenlere yönelik eğitimleri ile de sektörün standartlarını yükseltiyor. Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. iştiraki Özel Birleşmiş Emlakçılar Uzaktan Öğretim Kursu, kursa gitme imkanı olmayanlara yönelik internet tabanlı eğitimleri ile emlak danışmanlığı ve konut finansmanı konusunda emlak danışmanı adaylarını yetiştiriyor.

    Kursiyerlere Geniş İş İmkanları Bulunuyor

    Yeni dönemi 9 Nisan 2018 tarihinde başlayacak kursların sonunda kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olabiliyor. Sertifika sahibi olan emlak danışmanları,  emlak firmalarında, gayrimenkul geliştirme ve değerleme şirketlerinde, leasing, factoring kurumları ve sigorta şirketlerinde iş bulabileceği gibi, emlak sektöründe kendi ofislerini açtıkları takdirde, müşterilerine daha kapsamlı hizmet verme imkanına sahip olabilecekler.

    Özel Birleşmiş Emlakçılar Uzaktan Öğretim Kurslarında uygulanacak program ile; kursiyerlerin, gerçek ve tüzel kişilere, üretilmiş gayrimenkullerin alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, parselasyon yapılması, hukuki prosedürün yerine getirilmesi, imar, ekspertizlik ve şehir plancılığı faaliyetlerinin yürütülmesi için nitelikli bir Emlak Danışmanı olarak yetiştirilmesi hedefleniyor. 6 hafta sürecek olan kurslar haftada 20 saat olmak üzere toplam 120 saat üzerinden düzenleniyor. Bu Kursların en büyük avantajı ; tamamen İnternet üzerinden Uzaktan Eğitim şeklinde olması.

    1996 yılından bu yana yüzlerce profesyoneli sektöre kazandıran kurslarda öğretim programı 6 ders başlığına göre düzenleniyor:

    • Pazarlama
    • Halkla İlişkiler ve İletişim
    • Tapu Sicili
    • Kadastro
    • Hukuk
    • Emlak Danışmanlığı, Ekspertiz ve Şehir Planlama

     

    Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. Hakkında

    • Ağustos 1991tarihinde, fiilen emlakçılık yapan, bölgesinin uzmanı 12 emlak firması tarafından kurulan Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. Türkiye’de ilk ve tek olarak 1992 yılında emlak sektöründe On-Line Bilgi Bankasını faaliyete geçirdi.  1993 ‘ te İstanbul’dan başlayarak Bölgesel Acenteleri faaliyete geçen Birleşmiş Emlakçılar A.Ş., 1996 Yılında sektörde “İstanbul Ticaret Odası Tüketiciyi Koruma Taahütnamesi” ni ilk imzalayan şirket oldu.  “Her şeyden önce eğitim diyen”  Birleşmiş Emlakçılar A.Ş. 1996 yılında,  sektörün en büyük ihtiyacı olan Emlakçılık Eğitimini sağlamak üzere Türkiye’ nin ilk “TC MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EMLAKÇILIK KURSU” nu kurdu.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.