DOLAR 32,2591
EURO 34,7357
ALTIN 2384,108
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İpek Köse: Yüksek bel trendine çabuk alıştık

    İpek Köse: Yüksek bel trendine çabuk alıştık
    25.04.2018
    A+
    A-

    Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden İpek Köse 2018 tredlerini MAG’a anlattı.

    2018’de yüksek bel kıyafetlerin trend olduğunu söyleyen İpek Köse, “Yüksek bel bizim için eskiye dönüş oldu. 80 ve 90’ları yaşadık. Sevdiğimiz bir trend oldu, çabuk alıştık” dedi. Köse, bilekli şeffaf topuklu ayakkabıların ve uzun elbiselerin de çok moda olduğunu belirtti.

    “Kendime boyu uzun gösteren İspanyol paçaları yakıştırıyorum”

    Trend dışında, kişinin vücuduna yakışanı giymesi gerektiğini söyleyen İpek Köse; “Ben kendime yüksek bel, boyu daha uzun gösteren İspanyol paçaları yakıştırıyorum. Tek parça elbise her zaman çok kurtarıcı oluyor; gece de gündüz de giyilebiliyor. Elbise mini ya da uzun olsun sandaletlerle veya topuklularla her stile uyarlanabiliyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.