DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    iPhone 12, aksesuar pazarını yüzde 30 büyütecek

    iPhone 12, aksesuar pazarını yüzde 30 büyütecek
    21.10.2020
    A+
    A-

    Apple’ın iPhone 12 ailesini tanıtmasıyla birlikte aksesuar pazarı da hareketlendi. iPhone 12 ile birlikte artık kutudan çıkmayan şarj adaptörü ve kulaklık yerine tüketiciler alternatif markaları tercih edecek. Global mobil aksesuar markası Mcdodo’ya göre şarj adaptörü olmadan satışa sunulan iPhone 12 serisi Türkiye ve dünyada aksesuar pazarını yüzde 30 büyütecek…

    Apple’ın tanıttığı iPhone 12 ailesi telefon aksesuar pazarında yeni bir dönem başlatacak. Artık kutudan şarj adaptörü ve kulaklık çıkmayacak iPhone 12’ler için tüketiciler alternatif markaları tercih edecek. Global mobil aksesuar markası Mcdodo’ya göre şarj adaptörü olmadan satışa sunulan iPhone 12 serisi bu alanda aksesuar pazarını yüzde 30 büyütecek.

    Kutudan aksesuar çıkmaması müşteri için seçenek oluşturacağını belirten Mcdodo Türkiye Genel Müdürü Mehmet Uçurum, ”Tüketiciye diğer markaların ürünlerini deneme fırsatı sunacak. Bu da iPhone tarafında aksesuar pazarını yüzde 30 büyütecek” dedi.

    Kabloların performansı kullandıkça düşüyor

    Mcdodo’nun dijital göstergeli adaptörleri bulunduğunu belirten Uçurum, bu sayede kablodan geçen akımın görülebildiğini söylüyor. Kablolar kullandıkça içinden geçen akım da azalıyor ve deforme oluyor. Uçurum, A tipi USB ve USB-C ile iPhone şarj edebilen Mcdodo adaptörleriyle, kablonun durumunun da görülebildiğini ifade ediyor.

    Kutudan çıkmayan kulaklık için de alternatifler bulunuyor. Lightning ve bluetooth kulaklıklar, iPhone’un orijinal kulaklık fiyatının 4’te birine denk geliyor. Uçurum, bu durumda tüketicilerin en az yarı fiyatına bu aksesuarlara sahip olabileceğini söylüyor.

    Satış rekortmeni

    Kurulduğu 2013 yılından bu yana sektörde hızlı bir yükseliş gösteren global aksesuar markası Mcdodo, günlük pratik kullanım ihtiyaçlarına göre ürettiği şarj kabloları, powerbank’ler ve kablosuz şarj cihazlarıyla kısa süre içinde sektörün öncü markası haline geldi. Sunduğu ürünlerde kullandığı malzemenin kalitesine, tasarımının özgünlüğüne ve ürünlerin işlevsel oluşuna önem veren Mcdodo, yenilikçi genç ekibiyle ihtiyaca yönelik, ekonomik ve inovatif ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye’de Metro İletişim Aksesuarları güvencesiyle sunulan Mcdodo, tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış ürünleriyle dikkat çekiyor.

    Mcdodo ürünleri; Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Gittigidiyor üzerinden tüketicilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.