DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Iqoniq kesintiye uğrayan spor sezonuna rağmen büyümeye devam ediyor

    Iqoniq kesintiye uğrayan spor sezonuna rağmen büyümeye devam ediyor
    15.09.2020
    A+
    A-

    Geliştirdiği projeler ve başarılı iş birlikleriyle eğlence ve spor dünyasına hızlı bir giriş yapan Iqoniq, 150’den fazla ortaklığın çok yakında imzalanacağı müjdesini verdi. Halihazırda Euroleague Basketbol, AS Monaco, Olympique de Marseille, Drone Champions League (DCL) ve North Carolina Football Club ile iş birliği yok Iqoniq, kesintiye uğrayan spor sezonuna rağmen futbol, rugby, kriket ve motor sporlarındaki takımlar ve liglerle yeni anlaşmalar yapma portföyünü açıklayacağını duyurdu.

    Spor dünyasındaki taraftarlara daha kişisel, ödüllendirici fan deneyimi sunmak tüm modern özellikleri tek bir platformda toplayan takım, taraftarların gönülleriyle ve sporların yıldızlarıyla etkileşim halinde olması halinde anlaşmalar devam ediyor. Iqoniq anlaşmalarıyla benzersiz indirimlerden faydalanmak mümkün hale gelecek. Şirketin halihazırda Euroleague Basketbol ve AS Monaco gibi büyük kulüplerle anlaşması bulunuyor.

    Spor Camiasına Can Suyu Oldu

    Iqoniq, koronavirüs (COVID-19) ‘un devam eden etkisiyle, zorlu bir dönemden geçen spor ve eğlence dünyasına entegre projeler sunarak hem taraftarların hem kulüplerin hem de yıldızların birbirleriyle iletişimde kalması adına birçok projeye imza atıyor. Birkaç markayla işbirliklerinin duyurusunu yapan şirketin attığı spor camiasına can suyu niteliğinde…

    CEO Kazım Atilla: ” Taraftar Katılımının Hiç Bu Kadar Önemli Olmamıştı ”

    Iqoniq CEO’su Kazım Atilla, “COVID-19 salgını spor ve eğlence birçok organizasyonu ne yazık ki etkiledi. Bu durum, yılın başından beri kendi beklentilerimizi safra aşan büyümemiz için bir katalizör görevi gördü. Birçok taraftar stadyumlara gidemediğinden, taraftar katılımının önemi belki de hiç bu kadar açık olmamıştı. ” dedi.

    ” Taraftar, güçlü ligler ve kulüpler arasında bir köprü inşa ettik ”

    Atilla “Kulüpler ve liglerden bütünleşik çözümlerimize aldığımız geri bildirimler çok yoğundu. Iqoniq, kulüpleri ve ligleri taraftarlarıyla daha güçlü bir ilişki, köprü kurmak için gerçekten ideal bir platform … 150’den fazla ortaklığın çok yakın zamanda müjdesini vereceğiz Mevcut ortaklarımızla birlikte ilk başarılarından memnunuz ve gelecekte büyük ağır ağırlamaya devam etmeyi dört gözle sağlayacağız. ”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.