DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İrem Tuncer: Survivor’dan teklif aldım

    İrem Tuncer: Survivor’dan teklif aldım
    20.11.2022
    A+
    A-

    Güzelliğiyle dikkat çeken İrem Tuncer, çok izlenen yapımlar arasında yerini alan ‘İyilik’ dizisinde ‘Melis’ karakterine hayat veriyor. 22 yaşında yıldızı parlayan İrem Tuncer, bu aralar sürpriz bir teklif karşısında çok büyük heyecan yaşıyor. Ekranların fenomen yarışması Survivor’dan teklif alan yetenekli oyuncu, çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek olan Survivor’a katılıp katılmayacağı ise merak ediliyor.

    HALUK BİLGİNER’İ HER İZLEDİĞİMDE BÜYÜLENİYORUM

    SANAT FİLMLERİ İLGİMİ ÇEKİYOR

    Daha önce Baraj dizisinde Fulya karakteriyle ciddi bir hayran kitlesine sahip olan İrem Tuncer, oyunculuklarına hayran olduğu isimlerin başında Haluk Bilginer’in olduğunu söyledi. Tuncer “ Haluk Bilginer’i her izlediğimde büyüleniyorum. Bülent Emin Yarar ve Fatih Artman’da sihirli oyuncularım arasında.” diye konuştu.  Genelde sanat filmleri ilgisini çektiğini belirten genç oyuncu “Yeşilçam filmleriyle hiç aram yok açıkçası. Herkesin bildiği çok popüler olan filmleri bile bilmem. Genelde sanat filmleri ilgimi çekiyor ancak son dönemlerde yapılan popüler işler de çok başarılı.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.