DOLAR 32,4681
EURO 34,8551
ALTIN 2437,394
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    iRobot ürünleri her yerde

    iRobot ürünleri her yerde
    28.03.2019
    A+
    A-
    Global robot süpürge pazarının öncüsü iRobot, Türkiye pazarında hedef büyüttü. Geçtiğimiz yıl online pazarda robot süpürge aramalarının dört kat arttığının bilgisini veren Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse, Türkiye’de robotik süpürge pazarında liderliği hedeflediklerini açıkladı.
    25 yılı aşkın robotik uzmanlığı ve sürekli yenilenen inovatif teknolojileri ile iRobot, her bütçeye uygun birden çok robot süpürge ve robot paspas çözümlerini Türk tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Murat Köse’nin atanmasıyla Türkiye pazarındaki hedeflerini büyüten iRobot, markanın globaldeki öncü vizyonunu Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütmeyi hedefliyor.
    Türkiye’deki hedefleri hakkında bilgi veren iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse “Günümüzde tüketicilerin şehir hayatının hızlı temposunda ev temizliğine vakit ayıramadıklarını görüyoruz. Bu nedenle yaşamı kolaylaştıran robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Robot süpürgeler bütün evi kendi kendine süpürerek ev temizliğini kolaylaştırıyor. Son alışveriş istatistikleri de robot süpürgelerin şehir insanının vazgeçilmezleri arasına girdiğini gösteriyor. Online pazarda yapılan araştırmalara bakıldığında, 2018 yılında robot süpürgelerin arama hacimleri dört katına çıktı. Yapılan araştırmanın sonuçlarına göre yoğun şehir hayatının yaşandığı özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük illerde robot süpürgeye ilgi zirvede yer alıyor” dedi.
     “Dünyadaki 25 yıllık öncü marka stratejimizi ülkemizde de sürdüreceğiz”
    Köse, “iRobot olarak iki ana merkez ofisimiz ABD’de olmak üzere, Hong Kong, Japonya, Çin ve birçok Avrupa ülkesinde satışımız bulunuyor. Türkiye pazarındaki konumumuzu güçlendirerek, 25 yıllık iRobot tecrübe ve inovasyonunu ülkemizde de sürdüreceğiz. Satış ağımıza yeni pazar yerleri ekleyerek, bölgedeki satışlarımızı önemli ölçüde artıracağız” diye konuştu
    Türkiye pazarındaki iRobot Roomba robot süpürge ve robot paspas modelleri ürünlerini, MediaMarkt, Hepsiburada, Teknosa, Amazon Türkiye, Boyner, Süpürge Sepeti ve GelecekEvimde internet siteleri üzerinden Türk tüketicisi ile buluşturduklarını vurgulayan Köse, “Bu yılın üçüncü çeyreğinde yenilikçi ürün lansmanlarımızı sürdürecek, daha fazla ürün seçeneği ile tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diye belirtti.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.