DOLAR 32,3908
EURO 34,7825
ALTIN 2397,184
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş dünyası Londra’da “Avrupa Kalite Zirvesi”nde buluşacak

    İş dünyası Londra’da “Avrupa Kalite Zirvesi”nde buluşacak
    05.01.2023
    A+
    A-

    20 Şubat’ta Londra’da düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini bir araya getiriyor.

    Kalite bilincine ve Ar-Ge’ye önem veren yerli, yabancı birçok iş insanının takipçisi olduğu Lob’in International, artık gelenekselleşen Avrupa Kalite Zirvesi’ni bu yıl Londra’da düzenliyor.” Bu yıl ki temasını “ArGe, İnovasyon ve Hizmet Kalitesi” olarak belirledi.

    Tarihinin en büyük ihracat rakamlarına ulaşan Türk firmalarının bir anlamda Avrupa’daki paydaşlarıyla bir araya getirilmesinin de amaçlandığı, yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olarak kabul edilen Kovid-19 salgını ve başta Ortadoğu’da ve dünyadaki savaşların beraberinde getirdiği ekonomik sorunların da tartışılacağı Zirve’de, Türkiye’nin özellikle tahıl koridoru ve Ukrayna Rusya arasındaki ilişkilerde aldığı tarihi rol  masaya yatırılacak. Zirve’de yatırımcılar için yeni fırsatlar konuşulacak.

    Nitelikli ürün ve hizmetler ödüllendirilecek.

    Avrupa fırsatların tanıtılacağı, inovasyon ve hizmet kalitesinin vurgulanacağı 18. Avrupa Kalite Zirvesi’nde nitelikli ürün ve hizmet üreten ekonomi, sanat ve iş dünyasının saygın temsilcilerine Avrupa Kalite Ödülleri verilecek.

    Bu tarz etkinlikler, iş dünyasının heyecanını zinde tutuyor.

    Bugüne kadar pek çok zirveyle sanat, siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren Lob’in International Başkanı Fahri Ustaoğlu, Londra’da düzenlenecek olan Avrupa Kalite Zirvesi’nin yalnızca iş dünyası için yeni ufuklar açmakla kalmayacağını, bölgedeki geleneksel ilişkilerin ve iş birliğinin gelişmesine de katkı sağlayacağını vurguladı.

    Ustaoğlu, ‘Kalite’ zirveleri ile dünyadaki gelişmeleri ve yeni pazar arayışlarını takip eden her sektörden katılımcıları ağırladıklarını söyledi; “Bu tarz etkinlikler sadece pazar paylarını artırmıyor, aynı zamanda birlikten kuvvet doğar ilkesini beraberinde taşıyor, iş dünyasının heyecanını zinde tutuyor” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.