DOLAR 32,3965
EURO 34,6627
ALTIN 2391,501
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş Holding Eskişehir’de spora destek veriyor

    İş Holding Eskişehir’de spora destek veriyor
    24.11.2023
    A+
    A-

    Türkiye’nin köklü markalarından İş Holding, başta gıda olmak üzere, QSR, tarım, kuruyemiş, tekstil, lojistik, enerji, medya, inşaat ve kağıt olmak üzere 15 farklı sektörde faaliyet gösterirken 20 bin kişiye de istihdam sağlıyor. Ülkesine ve topluma değer katma vizyonuyla yürüttüğü ekonomik faaliyetlerin yanı sıra şimdi de ‘Eskişehir Peyman Spor Kulübü’ ile Eskişehir’de spora destek veriyor.

    Tarım ve tekstil sektöründeki faaliyetleri ile temelleri 1950’li yıllarda atılan İş Holding, 70 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü aile şirketleri arasında yer alıyor. Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda ekonomik olarak değer katma vizyonuyla hareket ederken kültür, sanat, eğitim ve spor ile de sosyal hayatı ve projeleri destekliyor. Bu bakış açısıyla 2021’de Kırklareli İş Voleybol İhtisas Kulübü ile başlayan spor yolculuğuna Eskişehir Peyman Spor Kulübü ile devam ediyor.

    Eskişehir Peyman Spor Kulübü’nün kuruluş amacının kadınların ve gençlerin hayatlarında fark yaratmak olduğuna dikkat çeken İş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Peyman Spor Kulübü Başkan Vekili Kaan Ünver, İş Holding olarak, sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda toplumun her alanında kapsayıcı ve etkin bir rol üstlenmeyi hedefliyoruz. Spor kulübümüzü, kadınlara ve gençlere sporda verdiğimiz desteği devam ettirmek için en büyük markalarımızdan Peyman’ın fabrikasının bulunduğu spor sevdalısı Eskişehir’de kurduk. Eskişehir Peyman Spor Kulübü’nü kurarak, spora, kadına ve gençlerimize destek vermek konusunda bir fark yaratmak istedik. Gençlerimizin hayatlarına değer katma hedefiyle çıktığımız bu yolda, genç yeteneklere sağladığımız destek ile onların geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesini istiyoruz. Eskişehir gibi şehirlerde takım sporlarının yaygınlaştırılması, gençlerin spor yapmaya teşvik edilmesi, topluluk ruhunu güçlendirmek açısından önemli. Özellikle bulunduğu şehrin adını taşıyan voleybol takımımızın, yerel kimliği güçlendirmeyi destekleyeceğine ve şehirdeki spor etkinliklerine katılımı artıracağına inanıyoruz. Bu tür yerel takımlar aynı zamanda genç yetenekleri keşfetme ve geliştirme fırsatı sunarak sporun sürdürülebilirliğine de katkıda bulunmaktadır. İsteğimiz, Peyman Voleybol takımımızın gücünü, enerjisini ve tutkusunu Eskişehirlilerin desteğiyle daha da yukarılara taşıyarak Eskişehir’in gururu olması” dedi.

    Peyman Voleybol Başantrenörü Gökhan Sezal iseKFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Peyman Voleybol takımımız genç sporculardan oluşan, gelecek vadeden, güçlü teknik kadroya sahip. Orta ve uzun vadede sürdürülebilir başarıyı yakalamak için genç sporculardan oluşan bir takım kurduk. A takımımızın yaş ortalaması 22. Bunun yanı sıra altyapı takımlarımız da var. Bu altyapı takımlarından yetiştirdiğimiz sporcularımızla, şehrin gençlerini sporla, voleybolla buluşturuyoruz. Spor kulübümüzde, şu anda midi, küçük ve yıldız altyapı takımlarımız var. Eskişehir’deki çocuklarımızın, gençlerimizin potansiyellerini açığa çıkartarak bir yetenek havuzu oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

    İş Holding Hakkında:

    Tarım ve tekstil sektöründeki faaliyetleri ile temelleri 1950’li yıllarda atılan İş Holding; 70 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü aile şirketleri arasında yer almaktadır. Bugün başta gıda olmak üzere QSR, kuruyemiş, kâğıt, lojistik, enerji, sanayi, medya ve sanat, inşaat, bilişim ve moto kurye gibi birçok farklı sektörde faaliyet göstermektedir. İş Holding’in en önemli şirketlerinden İş Gıda, dünyanın en büyük global markalarından KFC, Pizza Hut ve Krispy Kreme’i bünyesinde bulundurmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.