DOLAR 32,3808
EURO 35,0523
ALTIN 2326,745
BIST 9103,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İş makinası üretici ve kullanıcılarının en çok tercih ettiği çözüm ortağı

    İş makinası üretici ve kullanıcılarının en çok tercih ettiği çözüm ortağı
    24.10.2020
    A+
    A-

    Ödüllü ve patentli fan sistemi olma özelliğine sahip Cleanfix fan sistemleri, dünyada ve Türkiye’de tek olma özelliğiyle teknolojiyi sınırların ötesine taşıyor.

    1998 yılında kurulan Dünya’da patenti ile tek olma özelliğine sahip Cleanfix, merkez üretim Almanya olmak üzere Kanada ve Türkiye’de bulunan fabrikaları ile tüm dünyaya hizmet veriyor. Türkiye’de bulunan üretim, satış ve servisi ile Asya, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine erişim sağlayan markanın Türkiye Genel Müdürü Helin Koç Cleanfix’i şöyle anlatıyor: “Cleanfix fan, çift yönlü fan sistemlerinde son teknolojiyi kullanıcıları ile buluşturuyor. Cleanfix Fan kanatları kendi ekseni etrafında 180 derece dönebilen ve böylece soğutma işleminin yanında radyatör temizleme işlemi de yapabilen dünyada tek olma özelliğine sahip bir sistemdir.”

    Cleanfix fanlar geniş bir kullanım alanına sahip olup; inşaat, tarım ve ormancılık, atık ve geri dönüşüm makineleri gibi bir çok endüstriyel ekipman, ve özel makinelerde kullanılıyor. Yenilikçi ve teknolojik fanları, hararet ve radyatör temizliği ile ilgili sorunları önlemeye yardımcı oluyor.

    Türkiye ve dünyadaki yatırım hedeflerine yönelik planlarını anlatan Cleanfix Genel Müdürü Helin Koç, kaliteli hizmet sunmanın en öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

    Ar-ge, Ür-Ge Yatırım yapmanın önemine değinen Koç, tüm markaların standart fanları haline gelip dünya vizyonu ile sektörde örnek teşkil etmeyi hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, personel eğitimine yatırım yapmanın marka verimliliği açısından da oldukça avantajlı olacağını vurgulayıp bunun yanı sıra servis ağlarını da büyütmeyi amaçladıklarının altını çizdi. Satış ve sonrası hizmetlerinde hızlı ve kaliteli bir yaklaşımla, müşteri odaklılığını her zaman ön planda tutmaya çalıştıklarını belirten Cleanfix Türkiye Genel Müdürü, kullanıcılardan aldığı geri dönüşler ile de müşteri memnuniyetini ispatladığını belirtti.

    Hem zamandan hem yakıttan tasarruf sağlayarak kaliteden ödün vermeden büyüyen 20 yıllık marka, hem müşterileri hem de personeli ile kurduğu iletişimde örnek olan ender markalardan biri olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.