DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘İs7anbul Aura’ sedef efekti ve kadife dokusuyla zarif mekanlar yaratıyor

    ‘İs7anbul Aura’ sedef efekti ve kadife dokusuyla zarif mekanlar yaratıyor
    12.06.2017
    A+
    A-

    Kale Boya’nın sedef efekti ve kadife dokuya sahip iç cephe dekorasyon boyası Aura, içeriğindeki sedef ve özel dolgular ile ışığa ve bakış açısına göre değişen efektler oluşturuyor.

    İç cephede birçok yüzeyde kullanılabilen İs7anbul Aura, kadife dokusu ile mekanlara son derece zarif bir görünüm kazandırıyor. Binlerce renkte kullanılabilen ve efektleri mala ile verilebilen İs7anbul Aura, parıltılı ve degrade görünümüyle mekanlarında farklılık isteyen tüketicilerin ilgisini çekiyor.

    Akrilik emülsiyon esaslı, sedef efekti ve kadife dokusuna sahip son kat iç cephe dekorasyon boyası İs7anbul Aura; iç cephede, uygun bir şekilde hazırlanmış kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kâğıdı üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla uygulanıyor.

    İçeride oluşan nemi, dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor. Solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmuyor, insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor. 1, 2,5 ve 5 kg’lık plastik kovalarda satışa sunulan İs7anbul Aura ayrıca Renk Ustası ile de renklendirilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.