DOLAR 32,5014
EURO 34,8173
ALTIN 2487,903
BIST 9560,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘İs7anbul Reflekte’ sonsuz sayıda desen yaratma imkânı tanıyor

    ‘İs7anbul Reflekte’ sonsuz sayıda desen yaratma imkânı tanıyor
    15.11.2017
    A+
    A-

    Kale Boya’nın sedef efekti ve kadife dokuya sahip son kat iç cephe dekorasyon boyası ‘İs7anbul Reflekte’, içeriğindeki sedef ve özel dolgular ile ışığa ve bakış açısına göre değişen efektler oluşturuyor. Sonsuz sayıda desen yaratma imkânı sunan Kale Boya İs7anbul Reflekte, kullanıcının hayal gücüne hitap ediyor.

    İç cephede birçok yüzeyde kullanılabilen İs7anbul Reflekte, değişen parlaklığı ile mekanlara son derece zarif bir görünüm kazandırıyor. Kullanılan uygulama aleti, yöntemi ve kullanıcının hayal gücü doğrultusunda sonsuz sayıda desen yaratma imkânı sunan İs7anbul Reflekte, dekorasyonda farklılığa önem verenlerin ilgisini çekiyor.

    Akrilik emülsiyon esaslı, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmayan, insan ve çevre sağlığına zarar vermeyen son kat iç cephe dekorasyon boyası İs7anbul Reflekte; iç cephede, uygun bir şekilde hazırlanmış kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kağıdı üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla ve ahşap, metal gibi yüzeyler üzerine dekoratif etki yaratmak amacıyla uygulanır.

    1 ve 2,5 kg’lık plastik kovalarda satışa sunulan, silinmeye dayanıklı, kolayca temizlenen İs7anbul Reflekte, içeride oluşan nemi, dışarıya atma kabiliyetiyle binaların nefes almasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.