DOLAR 32,5935
EURO 34,7925
ALTIN 2497,721
BIST 9460,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsfanbul AVM’den sektöründe bir ilk

    İsfanbul AVM’den sektöründe bir ilk
    27.07.2020
    A+
    A-

    Fiziksel temas noktalarında iletişimin kısıtlandığı bu dönemde, dijital yatırımların değeri giderek yükseliyor. Yeni normalde en iyi yatırımı sosyal mecralar olarak gören markalar, bu platformlardaki girişimlerini artırarak rekabette öne çıkıyor. Açıkhava konsepti ve alışveriş kültürüne getirdiği yeniliklerle AVM sektörünün yükselen yıldızı İsfanbul, kurumsal Youtube kanalı üzerinden yayın hayatına kazandırdığı Cadde TV ile bir kez daha ezberleri bozarak eğlence ve alışveriş kültürüne yepyeni bir boyut kazandırıyor.

    Daha önce bir benzerini tecrübe etmediğimiz pandemi süreci, şirketlerin dijital yatırımlarının ve dolayısıyla sosyal medya ile temaslarının katlanarak artmasını sağladı. Markaların tüketicilerle bağlarını güçlendirmeleri yönünde bir fırsat niteliği de taşıyan süreçte online mecraları alışveriş kültürüne entegre eden şirketler rekabet sahasında güçleniyor. Türkiye AVM sektörüne kazandırdığı yeni-trend yönetim modelleriyle daima bir adım önde olan İsfanbul, yayın hayatına kazandırdığı Cadde TV ile bir kez daha ezberleri bozuyor, eğlence ve alışveriş kültürüne yepyeni bir boyut kazandırıyor.

    AVM sektöründe geleneksel kalıplar yıkılıyor

    İsfanbul Alışveriş Caddeleri olarak 2019 senesinden beri yatırım yaptıkları dijitalleşme kavramına pandemi süreci ile hız kazandırdıklarını söyleyen İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, bu bağlamda alışveriş merkezi yönetiminde geleneksel yaklaşımı ve sektörün kalıplarını değiştirdiklerini ifade etti. Kemal Baştürk, “Biz yeni medyanın gücüne inanıyoruz ve özellikle sosyal medyada hedef kitle odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarımız karantina dönemiyle doğal bir canlılık kazandı. Bu dolayımda, yeni normal dönemde en efektif yatırımı sosyal mecralar olarak görüyoruz. Bugüne kadar proaktif-organizasyonel kabiliyetlerimizle, caddelerimizle ve eğlence anlayışımızla ön plandaydık, bu kavramlara artık dijital mecranın her segmentinde sahip çıkmak niyetindeyiz. Cadde TV bu yaklaşımın ürünü. İzleyicilerimize İsfanbul Alışveriş Caddelerinde neler yaşanıyor göstermek istiyoruz. Ziyaretçilerimizle daha organik, daha interaktif ve güvene dayalı daha sahiplenici bir bağ kurmayı umut ediyoruz. Yeni nesil içerikler üretip, paylaştığımız bir platform olan Cadde TV, çok kısa bir zaman dilimi içinde binlerce izleyiciye ulaştı. Reaksiyonlar çok iyi, aldığımız olumlu feedback’ler bizi heyecanlandırıyor ve motivasyonumuzu artırıyor.” açıklamasında bulundu.

    “Gençleri Cadde TV’nin bir parçası olarak görüyoruz”

    Cadde TV’yi, ‘eğlenceli’, ‘kendine özgü’ ve ‘yaratıcı’ bir TV olarak konumlandırdıklarını belirten Baştürk, hedef kitle ve yayın içerikleri hakkında da bilgi verdi.  Kemal Baştürk, “Cadde TV olarak hedef gurubumuz gençler ve özellikle üniversite öğrencileri. Genç kitlemize yakın, samimi, renkli ve sıcak bir kanal olmak için son derece dinamik içerikler oluşturuyoruz.  Gençleri Cadde TV’nin bir parçası olarak görüyoruz ve onların aktif olarak dahil olacağı projelerimiz şu an mutfakta pişiyor.” dedi. İsfanbul AVM’nin kurumsal Youtube kanalı üzerinden yayın yapan Cadde TV’yi normal bir televizyon kanalı olarak görerek yorumladıklarını sözlerine ekleyen Kemal Baştürk,Takipçilerimiz normal bir televizyon kanalını aratmayacak yapıdaki Cadde TV’de son derece kendine özgü, yaratıcı, eğlenceli ve yalın içeriklere şahit oluyorlar. İzleyicilerimize bilgi yarışmalarından, meydan okumalara, moda kombinlerinden, sokak röportajlarına kadar çok geniş bir yelpaze sunuyoruz. Rutin yayınlarımız kadar anlık yayınlarımız da mevcut, ziyaretçilerimiz hiç ummadıkları bir anda bizi karşılarında görebilirler. Öte yandan her zaman söylediğimiz gibi biz bir alışveriş merkezi olarak markalarımızla, mağazalarımızla güçlüyüz. Bu gücü Cadde TV’de de beraber sürdüreceğiz ve ilerleyen dönemlerde markalarımızla ortak projeler geliştireceğiz.”  sözlerini kaydetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.