DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Isıcam Sistemleri’nin Aylin Kontente ile Şeffaf Sohbetler Programı Youtube’da yayında

    Isıcam Sistemleri’nin Aylin Kontente ile Şeffaf Sohbetler Programı Youtube’da yayında

    Türkiye’nin köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam, Isıcam Sistemleri ile enerji tasarrufunun önemini toplumun her kesimine anlatmak, doğru cam seçimi ile sağlanacak tasarruf konusunda bilinci artırmak amacıyla Isıcam Sistemleri Youtube kanalında oyuncu Aylin Kontente ile “Şeffaf Sohbetler” programını başlattı.

    Program boyunca, alanında uzman isimlerin katıldığı keyifli sohbetlerde tasarruf, ısı, güneş ve gürültü kontrolünün yanı sıra emniyet ve güvenlik sağlayan yüksek nitelikli Isıcam’ların faydaları anlatılıyor. Aylin Kontente sunuculuğunda gerçekleşen sohbetler Isıcam Sistemleri Youtube kanalında izlenebiliyor.

    Bireysel tasarrufu toplumsal kazanca dönüştürmeyi görev olarak üstlenen Şişecam, doğru cam seçimi ile sağlanan tasarruf konusunda bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Isıcam markası, oyuncu Aylin Kontente ile alanında uzman olan isimleri ağırladığı “Şeffaf Sohbetler” programının ilk bölümünü Isıcam Sistemleri Youtube kanalında yayınladı.

    Aylin Kontente, farklı alanlarda uzmanlaşmış konuklarıyla gerçekleştirdiği esprili ve keyifli sohbetler esnasında Isıcam markasının insan hayatına ve sağlığına katkısını anlatıyor.   Programın ilk bölümünde, eşi ünlü oyuncu Alper Kul’u konuk eden Aylin Kontente, devam eden bölümlerde kişisel gelişim, müzik, sağlıklı beslenme, değerli taşlar gibi farklı disiplinlerden uzmanların yanı sıra; mimari, yeşil bina, doğrama ve mimaride cam konusunda uzmanlaşmış sektör profesyonellerini ve Isıcam Yetkili Üreticileri’ni ağırlıyor.

     

    Isıcam’ın ısı, güneş, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik sağlayan yüksek nitelikli camlarının özelliklerinin ele alındığı bu keyifli sohbetlerde, tüketicilere doğru cam seçiminin ısıtma ve soğutma giderlerindeki tasarrufa olumlu etkisi vurgulanıyor. Bu eğlenceli program boyunca yayınlanacak videolarda Isıcam’ın farklı alanlardan uzmanların hayatlarındaki yeri değişik perspektiflerden seyirciye aktarılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.