DOLAR 32,3408
EURO 35,1127
ALTIN 2238,465
BIST 8781,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işıklı mezun dünyaca ünlü mimarlık ofisinde

    Işıklı mezun dünyaca ünlü mimarlık ofisinde
    25.04.2019
    A+
    A-

    Işık Üniversitesi mezunları, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da başarı öyküleri yazmaya devam ediyor. Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, dünyanın en prestijli uluslararası mimarlık ofisleri arasında bulunan Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’ne kabul edildi.

    Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer yaşamına ilk adımı atan Mimar Berke Gündoğdu, öğrenciliği sırasında sürekli takip ettiği bir ofiste çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

    Gündoğdu, Fuksas’a kabul edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Fakültedeyken projelerini yakından takip ettiğim, web sitesine her gün girip baktığım, sosyal medyadan ofisi ve ofisin sahiplerini takip ettiğim yerdeyim ve hayranlıkla takip ettiğim projelerin, hayalini kurduğum ofisin bir parçasıyım. Bu başarıyı, her zaman arkamda olan aileme, üniversiteme ve bana yol gösterip her konuda yardımcı olan değerli hocalarıma borçluyum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Berke Gündoğdu, üniversite eğitimi devam öğrencilere ise hayallerinden asla vazgeçmemeleri çağrısında bulundu.

    Çağdaş mimarinin öncülerinden ünlü İtalyan Mimar Massimiliano Fuksas ve eşi Doriana Fuksas’ın liderliğindeki Studio Fuksas, geliştirdiği yenilikçi yaklaşımlarla kentsel düzenlemelerden havalimanlarına, müzelerden kültür merkezlerine ve konser salonlarına, kongre merkezlerinden ofislere ve iç mekanlara kadar 600’den fazla projeyi tamamladı. Roma’daki merkezinin yanı sıra Paris, Shenzhen, Dubai ve New York’ta da ofisleri bulunan Studio Fuksas, Avrupa, Afrika, Amerika, Asya ve Avustralya’da çok sayıda uluslararası ödüle sahip bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.