DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Işıltılı makyajın çekiciliği

    21.04.2018
    A+
    A-

    Işıltılı dudaklar, parlayan bir yüz ve ışıl ışıl bir ten… Her ne kadar doğal ve sade bir görünümden yana olsanız da parıltılı bir makyajın çekiciliğine karşı koyamayacaksınız. Geniş ürün yelpazesine sahip Inglot’un ışıltılı ürünleri bu yaz çarpıcı bir görünüm elde etmenizi sağlayacak.

    Özel günlerde, davetlerde sıklıkla tercih edilen parıltılı makyajı, artık günlük yaşamda da görmek mümkün. Cildi aydınlatan bu makyajı doğru uygulayarak göz alıcı stiller yaratabilirsiniz. Inglot’un portföyünde yer alan ürünleri, makyajınıza istediğiniz ışıltıyı katmanızı sağlayacak. Güçlü metalik parıltılı Diamond Lip Tint likit ruj ile dudaklarınıza parlak bir görünüm verebilirsiniz. İçeriğindeki argan yağıyla zenginleştirilmiş hassas bir formüle sahip likit ruj, dudakları nemlendirme özelliğiyle de dikkat çekiyor. Uzun süre kalıcı ve metalik yansımalı mat bir bitişe sahip. Dudaklara aynı zamanda dolgun bir görünüm veren likit rujun ışık saçan 10 farklı renk seçeneğini keşfedebilirsiniz.

    Yansımalı bir ışıltı

    Dilerseniz vücudunuzda, dilerseniz de yüzünüzde kullanabileceğiniz bir diğer Inglot ürünü ise, Amc Face and Body Illuminator serisi.  Yansımalı bir ışıltıya sahip olan aydınlatıcı, kullanılan bölgeyi parlak bir görünüme kavuşturuyor. Yağ içermeyen likit formatta olan Amc Face and Body Illuminator, her cilt tipine uygun. Tek başına kullanılabildiği gibi nemlendirici, fondöten, bronzer gibi ürünler ile de karıştırılarak kullanılabiliyor. 6 farklı rengiyle makyajınıza göz alıcı bir görünüm katabilirsiniz.

     

    Gecenin yıldızı siz olun  

    Parti ya da özel davetler için tercih edebileceğiniz Body Sparkles’in, parlak ışıltılı pulcukları ışıldamanızı sağlayacak. Böylece girdiğiniz ortamlarda ışığınızı yansıtabilecek ve gecenin yıldızı siz olacaksınız. 22 farklı rengi bulunan Body Sparkles, vücut genelinin dışında lens kullanılmıyorsa gözlere de uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.