DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2325,815
BIST 9141,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Havalimanı’nda konforlu toplantılarınız için tek adres

    28.08.2019
    A+
    A-

    “Şehre dönüş” ve sıklaşan iş gezileri döneminde, YOTEL İstanbul Havalimanı, yoğun ajandalar arasında vakti değerli olanlara, uçuş öncesi iş toplantıları ve etkinlikler için fonksiyonel bir mekân sunuyor.

    YOTEL İstanbul Havalimanı kara tarafında yer alan dokuz hub’ı ve bire bir özel görüşmeler için ideal üç pod’u ile yönetim kurulu toplantılarından eğitim toplantılarına, workshop’lardan kurumsal etkinliklere ayrı ayrı küçük gruplara veya toplamda 200 kişiye ev sahipliği yapabiliyor.

    Son derece modern ve şık çizgilere hâkim toplantı salonlarında YOTEL Istanbul Havalimanı misafirlerin taleplerine özel toplantı paketleri dizayn ediyor. Kahve molaları, öğle yemeği ve atıştırmalıklar içeren paketler €60’dan başlıyor.

    Salonlarda süper hızlı internet ve dizüstü bilgisayarlar ile kablosuz bağlantılı akıllı TV ler, dijital sunum tahtaları ve konferans telefonları gibi en yeni teknik ekipmanlar sunuluyor.

    277 kabin ile pasaport kontrolü öncesi havalimanına yolu düşen tüm misafirlere hizmet veren YOTEL İstanbul Havalimanı (kara tarafı), ayrıca 24 saat açık bir spor salonuna ve tüm gün yiyecek ve içeceklerin servis edildiği ortak alan “KOMYUNITI”ye sahip.  Pasaport kontrolü sonrası yolculara hizmet veren YOTELAIR İstanbul Havalimanı da 174 kabin ile yolcuların hizmetinde.

     

    YOTEL Hakkında

    ImageBirinci sınıf lüks seyahat konseptinden ilham alarak misafirlere odaklanarak tasarlanmış olan YOTEL, lüks otellerin temel unsurlarını daha küçük, akıllı alanlara taşıyarak sunduğu ortak çalışma, toplantı, sosyal ve egzersiz alanları ile benzersiz bir topluluk ortamı vaat eder. Premium Cabins, gençleştirici yağmur duşları ve SMART TV’ler, çoklu güç- ve USB noktaları ve kolay bağlanabilirlik özelliklerine sahip YOTEL’in imzası ayarlanabilir SmartBed ™ ‘i içerir.

    YOTEL şu anda Londra Gatwick, Londra Heathrow, Amsterdam Schiphol ve Paris, Charles de Gaulle, İstanbul Havalimanı (2) ve Singapur Changi ‘de yedi havalimanı oteli ve New York, Boston, San Francisco, Washington DC., Singapur ve Edinburgh’ta altı şehir merkezi oteli işletiyor. YOTEL, Amsterdam, Porto, Glasgow, Londra, Dubai, Cenevre, Long Island City, Miami, Park City, Mamut, Atlanta ve Melbourne da dahil olmak üzere geliştirilmekte olan yeni projelerle hızla büyüyor.

    YOTEL’in ana hissedarları arasında Starwood Capital Group, Talal Jassim Al-Bahar Grubu, United Investment Portugal ve Kuveyt Emlak Şirketi (AQARAT) bulunmaktadır. YOTEL YO tarafından tasarlandı! Birinci sınıf seyahatten ilham alan kurucu Simon Woodroffe OBE, lüks havayolu seyahati konseptini küçük ama lüks bir kabin anlayışına dönüştürdü.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.