DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Istanbul Marriott Hotel Sisli’de üst düzey atama

    Istanbul Marriott Hotel Sisli’de üst düzey atama
    17.09.2022
    A+
    A-

    Marriott International’ın İstanbul’da öne çıkan otellerinden Istanbul Marriott Hotel Sisli’nin Operasyon Direktörü, otelcilik sektöründe 30 yıla yakın deneyimiyle Timuçin Gündüz oldu.

    Modern ve ferah odaları, kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, spor ve spa olanaklarıyla İstanbul’un merkezi semti Şişli’nin kalbinde yer alan 5 yıldızlı Istanbul Marriott Hotel Sisli’nin Operasyon Direktörü pozisyonuna tecrübeli yönetici Timuçin Gündüz atandı. Kaliteli alışveriş, popüler restoranlar ve eğlence merkezlerine yürüme mesafesinde konumlanan otelin odalar, yiyecek-içecek, sağlık kulübü ve Spa operasyonlarından sorumlu Gündüz 20 Haziran 2022’de yeni görevine başladı.

    İstanbul Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunu deneyimli yönetici kariyerine Çırağan Palace Kempinski’de adım attı ve Hyatt Regency, InterContinental gibi lüks zincirlerin yiyecek-içecek departmanlarında çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenerek devam etti. Lüks butik ve beş yıldızlı zincir otellerde uzun yıllar yiyecek-içecek birim müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Gündüz, 2008 yılında Titanic Business Hotel Istanbul Asia’da kariyerine kapsamlı bir açılış deneyimi de ekledi. İnsana verdiği değerin yanı sıra işinde disiplini ve profesyonelliği her zaman önemseyen etkili yönetici 2017’de Yiyecek-İçecek Operasyonları Direktörü olarak Renaissance Polat Istanbul Hotel’e transferiyle Marriott International Türkiye ailesine katılmış oldu. Burada gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla misafir memnuniyetini yukarıya taşıyan Timuçin Gündüz Haziran 2022 itibariyle yine Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan Istanbul Marriott Hotel Şişli’ye Operasyon Direktörü olarak atandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.