DOLAR 32,5842
EURO 34,7999
ALTIN 2511,389
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina AVM’de Kadınlar Günü’ne özel el sanatları şöleni yaşanacak

    İstMarina AVM’de Kadınlar Günü’ne özel el sanatları şöleni yaşanacak
    08.03.2019
    A+
    A-

    Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM bu hafta sonu yine birbirinden keyifli etkinlikleri ziyaretçileriyle buluşturmaya devam ediyor. İstMarina AVM, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde tüm kadınları atölye çalışmaları ile hem eğlenmeye hem de öğrenmeye davet ediyor. 08 – 10 Mart tarihleri arasında, 14.00 ve 18.00 saatlerinde iki seans olarak gerçekleştirilecek atölye çalışmaları kapsamında kadın ziyaretçiler için renkli ve keyifli bir dünyanın kapıları aralanacak.

    08 Mart Cuma günü ‘Keçeden Cüzdan Yapımı Atölyesi ile kadınlar renkli keçelerle cüzdan tasarlayarak hayal güçlerinin sınırlarını zorlayacaklar. 09 Mart Cumartesi günü, ‘Seramik Boyama Atölyesi’nde katılımcılar bir yandan seramik tabak boyama tekniğini öğrenirken bir yandan da geliştirdikleri figürleri seramik tabaklara uygulayarak sevdiklerine hediye edebilecekleri dekoratif aksesuarlar tasarlayacaklar.

    10 Mart Pazar günü gerçekleşecek ‘Bez Çanta Baskı Atölyesi’nde ise çeşitli formlardaki bez çantalar, baskı kalıpları ve göz dolduran renkler ile ahenk kazanarak muhteşem el emeğine dönüşecek.

    CEP AYNASI İSTMARİNA’DAN HEDİYE!

    İstMarina AVM Kadınlar Günü’ne özel, 08 – 09 – 10 Mart tarihlerinde aynı gün içerisinde toplamda yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlerde Cep aynası hediye edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.