DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İtalya’nın seçkin mermerleri ‘Edilcuoghi’nin Regis koleksiyonu ile evinize geliyor

    İtalya’nın seçkin mermerleri ‘Edilcuoghi’nin Regis koleksiyonu ile evinize geliyor
    04.12.2017
    A+
    A-

    Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Regis’ koleksiyonu ile romantik mekanlar yaratıyor.

    ‘Edilcuoghi’, tasarım ilhamını klasik formların modernize edilmesinden aldığı ‘Regis’koleksiyonu ile evlere elegand bir dokunuş kazandırıyor. Rafine ve zarif detayları bir araya getiren koleksiyon; stil sahibi, modernize edilmiş nostalji hisli mekanlar yaratıyor. Carraggio ve Onyx gibi İtalya’nın seçkin mermer tipolojilerini, İtalyan dokunuşuyla mekanlara taşıyan ‘Regis’ koleksiyonu, zamansız tarzı ile zarafet ve güzellik hissini bir arada yansıtıyor.

    ‘Regis’ koleksiyonu, Caravaggio mermeri üstüne altın çizgili dekorun yanı sıra, Onyx mermer üzeri parlak çizgili dekorlarıyla da kullanıcıya göz alıcı modern dekor alternatifleri sunuyor.

    Edilcuoghi‘Regis’ koleksiyonu içinde mermerleri tamamlayan dolap kapağı tipolojisi ile de mekanlardaki klasik ve elegan duruş pekiştiriliyor. Farklı birimleri ile kullanıcının kendi mekanının tasarımcısı olması sağlanırken, rafine ve klasik bir tarz arayanlara cevap veriliyor.

    Edilcuoghi’nin tüm serileri, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerle buluşuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.