DOLAR 32,2814
EURO 34,7598
ALTIN 2381,326
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IWC Schaffhausen Saat Yapım Atölyesi, Gaggenau Showroom’unda gerçekleşti

    IWC Schaffhausen Saat Yapım Atölyesi, Gaggenau Showroom’unda gerçekleşti
    18.10.2017
    A+
    A-

    Lüks saat segmentinde dünyanın önde gelen markalarından biri olan IWC Schaffhausen ve sofistike tasarımları ile lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markalarından Gaggenau iş birliği ile gerçekleştirilen IWC Saat Yapımcılığı Atölyesi, saat tutkunlarını buluşturdu.

    Lüks mutfak cihazları alanındaki öncü inovasyonlarını 330’u aşkın yıldır sürdüren Gaggenau, bugün, “özgün, sıra dışı, tavizsiz“ bir marka olarak anılıyor. Ayrıntılara gösterilen özen el işçiliği, Gaggenau ürünlerinin en en temel özellikleri arasında yer alıyor. Gaggenau Showroom’unda gerçekleştirilen etkinlikte, lezzetli bir öğle yemeğinin ardından misafirler bir günlüğüne ‘saat ustası’ rolüne girdi. IWC Saat Yapımcılığı Atölyesi’nde bir saat mekanizmasının irili ufaklı birçok parçasının nasıl söküldüğünü ve nasıl tekrar bir araya getirildiğini deneyimleme imkânı buldu. Saat yapımcılığının sırlarının paylaşıldığı atölyeye katılan iş dünyasının önde gelen isimleri, saat ustalığının tutku, emek, dikkat, sabır, yetenekli eller, keskin gözler, mükemmeliyetçilik ve ince işçilik gerektirdiğini bizzat yaşadılar. IWC saatlerinin heyecan verici mekanik ve teknik özelliklerini interaktif olarak katılımcılara aktaran saat ustası Christian Bresser’in renkli sunumu ilgiyle izlendi.

    Türkiye’de saat sever ve koleksiyonerlere böyle bir deneyim imkanı sunmaktan duydukları gururu belirten IWC Türkiye ve İsrail Genel Müdürü Sven Johannsen, atölye katılımcılarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmada şunları söyledi: ‘Bugün burada hem 149 yıllık tarihimizin hem de ince saat işçiliğinin bir parçası olacaksınız. Genelde saatinizin yalnızca kadranını ve eğer arkası açık ise kalibrenin bir kısmını görebilirsiniz. Atölyemizde, bir saat mekanizmasının mikro detaylarını birlikte keşfedeceğimiz bir deneyim yaşayacak, bir saatin kalbine dokunmanın hazzını hissedeceksiniz.’

    Gaggenau Türkiye Satış Direktörü Alper Şengül ise, “Gaggenau 330 yılı aşkın tarihiyle geçmişten gelen köklü mirasını teknolojiyle birleştirmekte büyük ustalığa sahip bir marka. Lüks saat segmenti de Gaggenau’nun bu yanıyla örtüşen bir anlayışı yansıtıyor. IWC Schaffhausen iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu atölye ile Gaggenau’nun lüksü bir yaşam tarzı olarak benimseyen yaklaşımını sadece mutfakta değil yaşamın her alanında müşterilerimizin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

    Katılımcıların hem keyifli hem de son derece ilginç bilgilerle dolu iki saat geçirdiği saat yapım atölyesi, Christian Bresser’in, bir kez daha Türkiye’de bulunmaktan ve saat tutkunlarını bir araya getirmekten duyduğu mutluluğu ifade etmesi ve tüm katılımcılara sertifikalarını takdim etmesi ile son buldu.

    IWC SCHAFFHAUSEN

    IWC Schaffhausen teknoloji ve mühendislik alanlarına odaklanan net bakış açısıyla 1868’den beri değerinden hiçbir şey kaybetmeyen saatler üretiyor. Şirket, yenilikçi çözümleri ve teknik ustalığı temel alma tutkusuyla uluslararası bir şöhret edinmiş durumda. Lüks saat segmentinde dünyanın önde gelen markalarından biri olan IWC, özgün tasarım anlayışını üstün hassasiyetle birleştirerek Seçkin Saatçilik Sanatı’nın ayrıcalıklı örneklerini yaratıyor. Ekolojik ve sosyal sorumluluklarının farkında bir şirket olarak IWC, sürdürülebilir üretim prensiplerini koruyor; çocuklar ve gençler için çalışan dünya çapındaki organizasyonları destekliyor; iklim ve çevre koruma çalışmaları yapan organizasyonlarla ortaklıklar yürütüyor.

    GAGGENAU

    Üstün kaliteli ev aletleri üreticisi Gaggenau, “Made in Germany” teknolojisi ve tasarımı ile inovasyonda bir lider. Defalarca uluslararası ödüller alan, ürünleri ile ev mutfaklarında sürekli yeni devrimler yaratan şirket, 1683 yılına kadar uzanan geçmişiyle öne çıkıyor. Şirketin başarısı, teknolojik açıdan ilerleme ve işlevsellikle kombine edilen net bir tasarım dili temeline dayanıyor. 1995 yılından bu yana BSH Hausgeräte GmbH Münih’in bir iştiraki olarak faaliyet gösteren Gaggenau, bugün, 50’yi aşkın ülkenin metropollerinde, amiral gemisi galerileriyle temsil ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.