DOLAR 32,2598
EURO 34,8641
ALTIN 2430,634
BIST 10100,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İyiliğin rengi Yeni Başak

    İyiliğin rengi Yeni Başak
    13.01.2022
    A+
    A-

    Mekanın rengi insanların ruh halini doğrudan etkileyen bir güce sahip. Yaşadığınız alanın aldığı ışık, mekanın genişliği, seçtiğiniz mobilyalar, zeminler ve duvarların renkleri size bir şey söylüyor. CUBO’nun iç cephe renk kartelasında yer alan ‘’Yeni Başak’’ rengi sıcak, modern. Yeni Başak iyiliğin rengi.

    Mekânlar tasarlanırken kullanıcıların mekânı nasıl algıladığı bir tasarım konusu. Yapılan tüm araştırmalar, mekânların psikolojik mesajlar içerdiğini doğruluyor. Mekânın rengi insana nüfuz eder.

    CUBO Boya’nın iç mekanlar için geliştirip ürettiği CUBOSOFT Serisi iç cephe boyaları renk yelpazesinde yer alan Yeni Başak (C1020) yaşam alanlarına sıcak, doğal, samimi ve ferah bir atmosfer kazandırıyor.

    Özellikle oturma odalarından yatak odalarına kadar yaşamın her alanına alternatif oluşturan Yeni Başak rengi, pastel ton olmasından dolayı insan psikolojisi üzerinde olumlu ve sakin bir etki yaratıyor.

    ‘’Yeni Başak’’ rengi ile yaratacağınız yaşam alanlarını sakin, iyi duygular veren, pozitif ve sıcak mekanlara dönüştürebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.