DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İyilik İçin Sanat Derneği üyelerinden İstanbul’a “Başka Bir Tepeden” bakış

    İyilik İçin Sanat Derneği üyelerinden İstanbul’a  “Başka Bir Tepeden” bakış

    İyilik İçin Sanat Derneği üyelerinin her hafta düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği sanat buluşmalarının 165. durağı Türkiye’nin ilk çağdaş sanat müzesi olan Elgiz Müzesi oldu.

    Sanata gönül vermiş kadınların öncülüğünde kurulan derneğin üyeleri, Elgiz Müzesi’nin 2000 metrekarelik açık hava alanında gerçekleştirilen 10.Teras Sergisi “Başka Bir Tepeden” i ziyaret etti.

    Teras sergisi bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi açık çağrı ile gerçekleşti. İstanbul temalı heykel sergisine her sanatçı kendi İstanbul algısı ve imgesiyle katıldı. Kars, Isparta, Eskişehir, Ankara, İzmir ve İstanbul gibi farklı şehirlerden heykeltıraşların yer aldığı sergi, günümüz İstanbul’una içeriden ve dışarıdan bir yorum getiriyor.

    Sanatçılar Abdulkadir Hocaoğlu, Ahmet Aydın Atmaca, Aslı İrhan, Başak Cansu Güvenkaya, Burcu Erden, Bülent Çınar, Caner Şengünalp, Cemre Demirgiller, Çağdaş Erçelik, Fulya Asyalı, Furkan Depeli, Gizem Türkdoğan, Gözde Can Köroğlu, Halil Daşkesen, Kemal Özkan Arslan, Kutlu Alican Düzel, Muhammet Hanifi Zengin, Olcay Ataseven, Özgür Mehmet Sakallı, Pınar Yılmaz, Sanem Tufan, Tanzer Arığ, Timuçin Erk, Tuncay Koçay, Vasilisa Chugunova’nın eserlerinin olduğu sergi, Ekim ayının sonuna kadar devam edecek.

    Türkiye’de sanat ortamının gelişimine katkıda bulunmak, genç sanatçıların eğitimini desteklemek, uluslararası platformlarda Türkiye’nin sanatçılarıyla yer almasını sağlamak amacıyla hiçbir maddi menfaat beklentisi olmayan sanata gönül vermiş kadınların öncülüğünde kurulan İyilik İçin Sanat Derneği’nin “Sanat Buluşmaları” ve güncel sanat haberleri derneğin  www.iyilikicinsanat.org web sitesinden takip edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.