DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    IZAKA Restaurant Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenleri bekliyor

    IZAKA Restaurant Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenleri bekliyor
    30.01.2018
    A+
    A-

    Tarihi ve merkezi konumuyla İstanbul’un en etkileyici mekanlarından biri olan CVK Park Bosphorus Hotel Istanbul’un terasında yar alan IZAKA Restaurant, Sevgililer Günü’ne özel unutulmaz bir gece hazırladı! Benzersiz lezzetler ve eşsiz Boğaz manzarasının buluşma noktası olan IZAKA Restaurant’ta,Executive Chef Eyüp Çevik’in 14 Şubat için hazırladığı seçkin menü başrol oynayacak. Gecede; ünlü söz yazarı, besteci ve yapımcı Mehmet Teoman ise IZAKA’nın DJ kabininde yer alacak; kendi seçtiği özel ve zamansız şarkıları ile sevgililere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatacak.

    Devraldığı misafirperverlik mirasını lüks hizmet ve eşsiz Boğaz manzarasıyla buluşturan

    CVKPark Bosphorus Hotel İstanbul;14 Şubat’ta sevgililere Izaka’da seçkin lezzetlerle dolu romantik bir akşam yemeği ve müzik ziyafeti sunarken, dileyenler için CVK Safira Spa’nın özel çift masajının da dahil olduğu unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

    IZAKA’da Yılın En Romantik Yemeği

    Boğaz’ın büyüleyici manzarasını eşsiz lezzetlerle buluşturan IZAKA Restaurant, Sevgililer Günü’nde keyifli bir müzik şöleni ve zengin bir menü ile çiftleri ağırlıyor. Executive Chef Eyüp Çevik’in geceye özel hazırladığı menüde sunulan seçkin lezzetler, romantik geceyi taçlandırıyor.

    Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menüde; başlangıç tabağında deniz arslanı söğüş, somon lakerda, soya soslu uskumru, keçi peynirli kalamardan oluşan deniz mahsülleri kombinasyonu servis ediliyor. Ara sıcak olarak enginarlı safranlı risottonun sunulurken ana yemekten önce özel bir lezzet olan misket limonu sorbe sunuluyor. Menünün yıldızı, patates ve porçini mantar yahnisi eşliğinde servis edilen tavada pişirilmiş dana madalyon olurken kırmızı kadife çikolata küresiyle de gecenin tatlı finali yapılıyor.Bu özel menünün fiyatı iki kişi için 550 TL iken, gecede, dileyen misafirlere Izaka menüsünden a la carte servis de yapılıyor.

    Izaka’nın DJ kabininde, 14 Şubat’a özel olarak ünlü söz yazarı, besteci ve yapımcı Mehmet Teoman yer alıyor.70’li yıllardan günümüze pek çok ünlü isimle çalışan ve hit şarkıya imza atan Mehmet Teoman, kendisinin seçtiği özel ve zamansız şarkılarla sevgililere keyiflisaatler yaşatıyor.

    Sevgililer Günü’nün ertesinde Boğaz’a karşı uyanma keyfi

    CVK Park Bosphorus Hotel Sevgililer Günü’nü unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenler için üç farklı konaklama paketi alternatifi sunuyor.

    Sevgililer Günü Paketleri

    • IZAKA’da özel Sevgililer Günü Akşam Yemeği + 2 kişilik oda kahvaltı konaklama
    • Safira SPA’da çift kişilik Bali masajı + 2 kişilik oda kahvaltı konaklama
    • IZAKA’da özel Sevgililer Günü Akşam Yemeği + Safira SPA’da çift kişilik Bali masajı + 2 kişilik oda kahvaltı
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.