DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzinsiz araç girişini teleskopik road blocker ile önleyin!

    İzinsiz araç girişini teleskopik road blocker ile önleyin!
    30.04.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin bariyer markası Arma Kontrol tarafından geliştirilen “Teleskopik Road Blocker Sistemleri”, başta riskli ve altyapı problemi bulunan alanlar olmak yüksek güvenlik önlemi gerektiren tüm bölgelerde üst düzey güvenlik sağlıyor. İzinsiz araç girişini engellemek için güçlendirilen sistem, ihtiyaca uygun ölçülerde özel olarak üretiliyor.

    “Güvende olmanız için bariyer sistemleri üretiyoruz” sloganıyla yüksek teknolojili ürünler geliştiren Arma Kontrol’ün “Teleskopik Road Blocker Sistemleri”, askeri tesisler, emniyet birimleri ve lojmanları, konsolosluklar ile kamu binaları gibi alanlarda üst düzey güvenlik sağlıyor.

    Riskli ve altyapı problemi olan bölgelerde dahi kullanılabilen sistem, ihtiyaca uygun ölçülerde özel olarak üretiliyor. Olası bir elektrik kesintisinde yedek güç ünitesiyle kesintisiz olarak çalışmaya devam eden Teleskopik Road Blocker, -40° C – +75° C derecedeki zorlu hava koşullarında dahi güvenlik sağlamaya devam ediyor.

    Access kontrol sistemleriyle tam uyum

    Arma Kontrol’ün tüm road blocker sistemlerinde olduğu gibi izinsiz araç girişini engellemek için güçlendirilen Teleskopik Road Blocker; GSM, HGS-OGS, plaka tanıma, kart okuyucu, parmak izi her türlü access kontrol sistemine bağlanarak tam uyumluluk sağlıyor.

    52 ülkenin tercihi

    Arma Kontrol’ün tamamı Türk mühendislerden oluşan ekibi tarafından geliştirilen ürünler, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan Orta Doğu’ya kadar 52 ülkede güvenlik sağlıyor. Arma Kontrol’ün dünya standartlarına uygun kalite belgelerine sahip ürün grupları; road blocker, mantar bariyer, kollu bariyerler, sel bariyerleri, yer tuzakları, otopark geçiş sistemleri, turnikeler, kayar kapı ve motorları, kişisel otopark direkleri ve trafik ekipmanları olarak sıralanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.